Joe Biden mener det er den fastlåste situasjonen i Kongressen om superprogrammene som er grunnen til at Terry McAuliffe tapte i Virginia. Velgerne vil ha ting gjort, sa Biden.

– Jeg vet at folk ønsker at vi får ting gjort, svarte han journalister som lurte på hva han mente om Demokraten Terry McAuliffes overraskende nederlag mot republikaneren Glenn Youngkin i guvernørvalget i Virginia tirsdag.

– Det er derfor jeg fortsetter å presse hardt på for at partiet må komme seg videre og godkjenne krisepakkene, la han til.

Det er ikke noe galt med politikken og kursen, det er at den ikke går glatt nok gjennom Kongressen. Biden innrømmer ingen skyld.

Han unngikk å svare direkte da han flere ganger ble spurt om han tok ansvar for de dårlige valgresultatene.

Han sa i stedet at «folk er opprørte og usikre på en rekke ting, fra covid-19 til skoler», arbeidsmarkedet og drivstoffpriser.

– Så om jeg får signert krisepakkene, vil jeg være i en posisjon der du kan se at mange av disse tingene raskt blir bedre. Det må gjøres, sa Biden.

Det er flere tegn på at Biden ikke lenger vet hva som foregår. Da han ble spurt om planen om å gi 450.000 dollar til familier som var blitt skilt på grensen av Trump, virket det som om han ikke kjente til forslaget fra hans egen administrasjon.

President Biden ignored a question from Fox News White House correspondent Peter Doocy on Sunday regarding his administration’s reported plan to pay $450,000 per person to illegal immigrants who had been separated from their families during the Trump administration.

«Mr. President, is it true we’re going to give $450,000 to border crossers who are separated?» Doocy shouted as Biden rode an escalator following his press conference in Rome at the conclusion of a two-day meeting with G-20 leaders.

Biden, who had been looking toward the camera while Doocy asked the question, responded by looking away and scratching his forehead.

The Brandon-administration

Floridas guvernør Ron DeSantis utløste vill jubel da han kalte Biden for Brandon-administrasjonen.

«If you look at all the things that are going on, you see Big Tech, you see the corporate media — although they weren’t too happy with Virginia last night,» DeSantis said. «If you look at that. If you look at what’s going on with some of the big corporations with their woke agenda.»

«When you look at the Biden — when you look at the Brandon administration,» DeSantis said before being drowned out by cheers and applause.

Brandon for Biden ble skapt da en sportsreporter under et intervju med en rallykjører ved navn Brandon ikke hørte at mengden rundt henne ropte «Fuck Biden!» og i stedet sa inn i kameraet at de ropte «Let’s go Brando». Dermed fikk motstanderne av Biden et slagord som har gått viralt.

 

 

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂