Lørdag ble den «122nd annual Army-Navy Game» avholdt på MetLife Stadium i New York. Tradisjonelt har sittende president vært til stede. Men Joe Biden møtte ikke opp.

Representanten Lee Zeldin (R) spekulerer i om Biden fryktet å bli hånet av tilskuerne, og at dette kanskje var grunnen til at brøt med tradisjonen.

– I don’t know exactly why he did not attend, sier Zeldin til Breitbart.

– However, I will say this –, and I’ll state it as my opinion, and it could very well be a fact — if President Biden showed up at yesterday’s game, there’s a good possibility that you would have had the largest ‘Let’s Go Brandon’ chant that has taken place.”

Det var under et løp i NASCAR i oktober at fenomenet oppsto. Mens vinneren Brandon Brown ble intervjuet, kunne man tydelig høre tilskuerne rope F… Joe Biden. Intervjuerer Kelli Stavast fra NBC forsøkte å glette over, og sa det som ble ropt var Let’s go Brandon.

Let’s go Brandon skaper hysteri blant woke-folket

Fenomenet spredde seg, og er et uttrykk for den massive forakten vanlige folk føler for det sittende regimet. Faktisk har det også spredd seg til Europa.

West Point Superintendent Darryl Williams hadde håp om seier for Hærens soldater før kampen. Men det ble tap 17-13. Foto: AP /Adam Hunger /NTB

Zeldin mener Biden ville blitt hånet fra tribunen, som i stor grad besto av soldater og offiserer. Dette kan nok stemme, etter fadesen i Afghanistan, tvangsvaksinering av soldater og woke-idioti som er påtvunget soldatene fra Pentagon og Washington. Som f.eks. opplæring i kritisk raseteori og kjønnsidentitet.

– It might have been a calculation made by the White House that if he went to the game — I think — it was a pretty good chance that he was going get roasted out of the stadium, sa Zeldin.

Zeldin understreker at han ikke tror soldatene ville deltatt i håningen, de er for disiplinerte. Men det var titusener av tilskuere uten uniform, og det er disse man fryktet ville vise sin avsky for Biden-regimet og samtidig sin støtte til de militære styrkene.

– If I had to guess which way the reception would have gone — I agree with you that the cadets and midshipmen would not be participating in the roasting — but there would have been several tens of thousands of other people who, I think, would have been giving Biden a greeting that he would not have liked.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.