En undersøkelse utført av Scott Rasmussen viser at Demokratene frykter de uvaksinerte og Trump-supportere mer enn Taliban. Disse resultatene kan bidra til å forklare den dype splittelsen i USA.

Fifty-seven percent (57%) of Democratic voters believe supporters of Donald Trump are a serious threat to the nation. A Scott Rasmussen national survey found that 56% of those in President Biden’s party also consider the unvaccinated a serious threat.

That’s a higher level of concern than Democrats express about the Taliban (44% see it as a serious threat); China (44%), or Russia (37%).

These results help explain the tone and actions taken recently by president Biden.

Republikanere og uavhengige har en helt annen virkelighetsoppfatning.

For Republicans, the top concerns are the Taliban (66%), Defund the Police Activists (62%), and China (58%).

The top three concerns for Independents are the same as the GOP (though in a different order). The Taliban is the biggest concern for independent voters (46%) followed by China (45%) and Defund the Police Activists (36%).

Det ser ikke ut til at undersøkelsen har stilt spørsmål om hvor mange som ser på Biden-tilhengere som en trussel.

Demokratene har i flere år spredd hat og frykt for Trumps tilhengere, og brukt «fake media» som allierte, skriver John Nolte i Breitbart.

As much as I despise the Democrat party and Biden, if someone were to ask me if I see “Biden supporters” or “Democrats” as a serious threat to the country, my answer would of course be no. I have friends and loved ones who are both, and they are not a threat to anyone.

Nolte mener både Trump-supportere og uvaksinerte blir dehumanisert, i en kampanje som minner om hvordan Hitler brukte jødene som syndebukker.

And the more you think about it, it’s just plain nuts to fear the unvaccinated (especially if you are vaccinated) and Trump supporters more than the same Taliban who made 9/11 possible.

Det eneste som overrasker Nolte, er at kun 57 prosent av Demokratene ser på Trump-supportere som en alvorlig trussel.

Sadly, is a lower number than I would have otherwise expected.

Joe Biden vil avvæpne det amerikanske folket, men gir avanserte våpen for milliarder av dollar til Taliban. Biden-administrasjonen uttrykker seg mer positivt om en islamsk terrorgruppe som ønsker å innføre sharia enn om vanlige arbeidere i USA som støtter Trump.

Både Biden og Kamala Harris sa før valget i 2020 at de ikke ville ta vaksinen hvis Trump rullet den ut. Nå innføres drakoniske vaksinekrav som har ført til store protester. Trump-tilhengere beskrives som «domestic terrorists», mens Black Lives Matter ble beskrevet som «mostly peaceful», og Antifa som bare en «idé».

Amerikanere ble etterlatt i Afghanistan, mens flyene gikk i skytteltrafikk fulle av afghanere. Og i sør er grensen mot Mexico åpnet på vidt gap. Strømmen av migranter og narkotika er enorm, men Biden bryr seg ikke om de negative konsekvensene en slik politikk vil få for vanlige amerikanere.

Spørsmålet er om det er mulig å rette opp den dype splittelsen og mistroen som preger USA, eller om andre løsninger tvinger seg frem. Det siste alternativet virker stadig mer sannsynlig. For som Abraham Lincoln sa det i juni 1858, under tre år før borgerkrigen brøt ut:

A house divided against itself cannot stand.

Scott Rasmussen
Breitbart

Kjøp Alf R. Jacobsens sensasjonelle «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.