En meningsmåling fra Rasmussen Report avslører at Trump ville ha slått Biden hvis presidentvalget ble avholdt nå. Nesten 10 prosent av Demokratene angrer på at de stemte på Joe Biden.

I tillegg angrer 12 prosent av de moderate og 14 prosent av svarte amerikanere på at de ga sin stemme til Biden.

På spørsmål om hvem de ville ha stemt på i et presidentvalg i dag, svarer bare 37 prosent at de ville ha stemt på Biden, mens 43 prosent ville ha foretrukket Trump. I høstens valg fikk Biden 45 prosent av stemmene.

Tallene fra Rasmussen Report viser hvordan amerikanere reagerer på det Biden-administrasjonen har levert politisk i sine første måneder, som National Pulse beskriver som Unmitigated Disasters, altså fullstendig katastrofe.

Inflasjonen øker kraftig, bensinprisene går opp, arbeidsgivere får ikke tak i arbeidskraft, siden statlige koronasjekker overgår minstelønn, grensen står på vidt gap, og de militære styrkenes øverste sjef General Milley er mer opptatt av woke-ideologi og diversity, inclusion and equity enn å gjøre den egentlige jobben med å forsvare republikken.

Se Dagsorden: Doc-TV: USA taper den neste krigen

Penger trykkes i et rasende tempo. En infrastrukturpakke som nesten ikke inneholder tiltak for å bedre infrastrukturen, ble vedtatt nylig, kjapt etterfulgt av en sosialistisk og grønn forsoningpakke. Til sammen er kostnadene for disse to føderale initiativene på 4.500 milliarder dollar, som kommer på toppen av en føderal gjeld på rundt 28.000 milliarder dollar.

Fortsetter etter annonsen

Dette er bare et utdrag. Det virker som om Biden-administrasjonen er fast bestemt på å ødelegge USA så raskt som overhodet mulig. Denne jobben startet Biden med umiddelbart etter at han inntok Det hvite hus.

Les også: Biden har det travelt med å ødelegge USA. Det kan ikke gå fort nok

Alt dette kulminerte med kollapsen i Afghanistan, som sjokkerte selv trofaste støttespillere som CNN og andre Biden-vennlige medier.

Detaljer fra meningsmålingen:

  • Just 37 percent of voters say they would vote for Biden today;
  • 13 percent of Democrats say they would vote for Trump today;
  • Moderate voters support for Biden has plummeted 13 points, while Trump has gained;
  • 11 percent of 18-39 year olds regret their 2020 vote;
  • 14 percent of Black Americans regret their 2020 vote;
  • 9 percent of Democrats regret their 2020 vote;
  • 12 percent of Moderates regret their 2020 vote.

The National Pulse

Kjøp «Et vaklende Europa» av Carl Schiøtz Wibye her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂