Mediene går amok i sine bestrebelser på å senke Trumps kandidatur. Vi spør oss hele tiden om de prøver litt for sterkt? I dag er det New York Times som kommer med to historier til kvinner som ble forulempet av Trump. Virker det som forventet?

Hos noen gjør det det, men kanskje det er hos mennesker som allerede har bestemt seg for ikke å stemme på Trump.

Hos andre ser det ut til å prelle av. En ny målingen fra Rasmussen, viser at Trump leder.

En slik måling er nok til å så tvil om alle de negative storyene om Trump og at Hillary leder suverent.

The full results from Sunday night’s debate are in, and Donald Trump has come from behind to take the lead over Hillary Clinton.

The latest Rasmussen Reports White House Watch national telephone and online survey shows Trump with 43% support among Likely U.S. Voters to Clinton’s 41%. Yesterday, Clinton still held a four-point 43% to 39% lead over Trump, but  that was down from five points on Tuesday and her biggest lead ever of seven points on Monday.

Hvis denne målingen er korrekt vil det si at ingenting biter på Trump. Hva skal mediene stille opp med neste gang?

Eighty-four percent (84%) now say they are certain how they will vote in this year’s presidential election, and among these voters, Trump posts a 49% to 46% lead over Clinton. Among voters who say they still could change their minds between now and Election Day, it’s Clinton 40%, Trump 37%, Johnson 19% and Stein four percent (4%)

 

http://www.rasmussenreports.com/public_content/politics/elections/election_2016/white_house_watch_oct13

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.