En ny måling viser at avstanden mellom Hillary og Trump har krympet til 3 prosent, noe som tilsvarer feilmarginen. Det hun vant under og etter konventet er spist opp.

Democratic presidential nominee Hillary Clinton’s lead over Republican rival Donald Trump narrowed to less than 3 percentage points, according to a Reuters/Ipsos opinion poll released on Friday, down from nearly eight points on Monday.

About 42 percent of likely voters favored Clinton, to Trump’s 39 percent, according to the July 31-Aug. 4 online poll of 1,154 likely voters. The poll had a credibility interval of plus or minus 3 percentage points, meaning that the results suggest the race is roughly even.

New York Times fortsetter å terpe på at avstanden er stor og kan bli umulig for Trump å innhente.

Avisen som er blitt rene propagandakanal for Hillary, sa republikanske kandidater vurderere å lansere kampanjer som ber velgerne om å sikre det republikanske flertallet i Kongressen, så Hilllary har en motvekt. Men avisen klarer ikke å dokumentere en som vil stå frem med navn. Hvor mye er oppslaget da verdt?

http://www.reuters.com/article/us-usa-election-poll-idUSKCN10G2BQ

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂