Donald Trump leder markante 46 mot 41 prosent i Ohio, ifølge CNNs siste måling. CNN klarer ikke legge sin anti-Trump-kampanje i skuffen og kaller det en «narrow lead». Hvis det var Hillary som ledet med 5 prosent ville det hett noe annet.

Ledelsen er litt mindre i Florida, men også der nok til at man ser en tendens: 47 mot 44 prosent.

 

Among likely voters in Ohio, Trump stands at 46% to Clinton’s 41%, with 8% behind Libertarian Gary Johnson and 2% behind Green Party nominee Jill Stein. In Florida, likely voters split 47% for Trump to 44% for Clinton, within the poll’s 3.5 percentage point margin of error, and with 6% behind Johnson and 1% backing Stein.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂