Trump har snakket til hundretusenvis av velgere i valgkampen. Det er vanskelig å se for seg at han bare vil gå sin vei. Det vil også være merkelig om han ikke har sett for seg renkespill og tatt sine forholdsregler. Her fra Hickory i Nord-Carolina søndag 1. november. Foto: Chris Carlson/AP/Scanpix

Hvis Trump ikke tok forholdsregler for å forhindre at valget ble stjålet, har han seg selv å skylde, skriver tilhengere. Men det har han gjort i samarbeid med Department of Homeland Security, sier tidligere sikkerhetsoffiser Tony Shaffer. DHS har sørget for å merke hver eneste stemmeseddel med en kryptokode som gjør det lett å skille falske fra ekte stemmesedler.

Vi har tidligere hørt Shaffer forklare seg om Russia collusion til Jan Jakielek i American Thought Leaders. Han visste hva han snakket om. Gjør han det også denne gangen? I så fall kan valget fortsatt by på overraskelser.

Shaffer har satt opp noen poeng, og de er det verdt å gjennomgå:

Første premiss er innlysende riktig: Hvis presidenten ikke var forutseende nok til å forstå at de samme menneskene som forsøkte å begrave ham i Russia collusion, ville prøve det samme i valget, er han lærings-resistent.

We know that the same people who were behind the Russia collusion scam were still around and to think that they were going to allow the President to freely win the 2020 election was foolish. Of course there would be a major effort to prevent President Trump from winning.

Trump burde ha lært den dype staten å kjenne nå.

Certainly the President’s team prepared for this year’s election and would have considered possible voter fraud on a large scale due to the current environment in the US.

Da Shaffer luftet ideen om at stemmesedlene var merket, gikk venstresiden bananas. Hvis valgsvindelen har vært organisert, har mange visst om det.

Valgreglene tilsier at stemmer som ikke er innlevert på valgdagen, ikke kan telle med. At høyesterett tillater at de kan innleveres ni dager senere, er totalt uakseptabelt og hadde aldri skjedd hvis rollene var byttet om.

The Constitution requires that all valid ballots be received and counted on the first Tuesday in November. Any efforts to drag the election out after this date are likely not legitimate.

Efforts by the Democrats to prevent oversight and transparency are likely due to corruption. Why has the Biden campaign not urged for transparency during this process? Where there is no transparency there is something being hidden.

Vi står overfor det merkelige faktum at store stater som Texas og Florida klarte å bli ferdige på valgnatta, men ikke vippestatene. Der stanset man opptellingen. Hvorfor?

  1. How come Texas and Florida can be transparent and provide results on Election eve but other states could not and even stopped counting?

  2. Historically Iowa and Wisconsin, Pennsylvania and Ohio and Florida and Georgia vote very similarly. What happened this year to break this connection? Why were things changed late at night in some of these states?

Til syvende og sist blir det domstolene som må avgjøre om valget gikk riktig for seg. Det kan bli en interessant seanse.

Donald jr sier de sitter på masse bevis. De bør ikke sitte på dem for lenge.

When America sees everything we are uncovering they will be disgusted and even the media won’t be able to pretend voter fraud isn’t real.

Ending this crap once and for all will be fundamental to preserving our republic and faith in democracy.

 

HUGE EXCLUSIVE: Keep the Faith – President Trump Will Win The Election Based on the Constitution Per Retired Intel Operative Tony Shaffer

Støtt Document

Du kan enkelt sette opp et fast, månedlig trekk med bankkort: [simpay id=»280380″]

Eller du kan velge et enkeltbeløp: [simpay id=»282505″]

Du kan også overføre direkte til vårt kontonummer 1503.02.49981

Vårt Vipps nummer er 13629

Støtt oss fast med Paypal:


 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.