George W. Bush beklaget splittelse, men bidro i høy grad til det selv da han la skylda på Trump og hans tilhengere. Bush gikk endog så langt at han sammenlignet folkene som angrep 9/11 med Trump-supportere.

“We have seen growing evidence that the dangers to our country can come not only across borders, but from violence that gathers within. There is little cultural overlap between violent extremists abroad and violent extremists at home, but then there’s disdain for pluralism, in their disregard for human life, in their determination to defile national symbols, they are children of the same foul spirit, and it is our continuing duty to confront them.”

Bush sammenlignet 6. januar med 9/11. Samtidig klager han over splittelse. Tydeligere går det ikke an å demonstrere at det er innfødte amerikanere som er den nye fienden, ikke al-Qaida.

Man så samme mønster i Bidens oppførsel. Onsdag truet han de uvaksinerte og guvernører som ikke ville bøye seg og lovte å tukte dem. Lørdag ber han om samhold.

Man kan ikke få i pose og sekk.

Les også

-
-
-
-
-

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.