Donald Trump måtte i natt norsk tid avlyse sitt møte på Universitet i Illinois i Chicago, etter at dette ble angrepet av en voldelig mobb bestående av tusener. Et hundretalls venstreorienterte studenter og muslimer tok seg inn på møtet og ropte slagord for Demokratenes presidentkandidat Bernie Sanders, noe som utartet seg til en rekke slagsmål.

Propagandamaskineriet legger selvfølgelig skylden på Trump når møtene hans blir angrepet.

Hver gang en farget person avbryter et Trump-møte, har for eksempel massemediene klippet bort foranledningen. De viser bare utkastelsen av personen, og forsøker på absurd vis å fremstille det som et rasistisk motivert angrep mot et helt uskyldig farget person, oppmuntret av Trump.

Slik propaganda, som selv barn kan gjennomskue, og som mildt sagt undervurderer intelligensen til velgerne, er grunnen til at Trump bare vokser og vokser på meningsmålingene.

Hva vil man egentlig at Trump skal gjøre når en person reiser seg og avbryter talen hans? La vedkommende holde på?

Etter de siste masseangrepene på Trumps møte, er mediene nok en gang opptatt med å vri skylden over på Trump og hans tilhengere. Det er jo de som er aggressorene på sitt eget tvangsavlyste møte, selv om nesten alle arresterte befinner seg på den andre siden.

Dagbladet kommenterer nattens hendelse slik (ikke et kvekk om Sanders i hele artikkelen):

Trump har fått kritikk for å ta for lett på demonstrasjonene som har fulgt i hans fotspor, og er blitt anklaget for å nærmest oppildne til vold mot meningsmotstanderne.

Både MSNBC, ABC, CBS, CNN og Fox News har de siste døgnene kjørt reportasjer om hvordan Trumps retorikk kan lastes for at møtene hans blir angrepet. Også Trumps motstandere på republikansk side, Ted Cruz og Marco Rubio, har slått politisk mynt på dette og hengt bjellen på Trump.

Se for deg at tusenvis av Trump-tilhengere gikk løs på f.eks. et Hillary Clinton-møte (noe som av en eller annen grunn er helt utenkelig). Se for deg at massemediene da hadde forsøkt å stille Clinton til veggs for det som hadde skjedd, mens de unnlot å plassere noe som helst av ansvaret hos Trump.

Vinklingen hadde i en slik situasjon selvsagt vært en helt annen.

Hvor bisarr er ikke propagandaen blitt? Hva med å spørre Bernie Sanders om han føler noe ansvar for at velgerbasen hans består av så mange som til stadighet forsøker å stanse ytrings- og organisasjonfrihet med vold?

Senest denne uken så jeg et klipp hvor et foredrag av Breitbarts Ben Shapiro også ble forsøkt stanset av en stor samling aggressive Sanders-tilhengere fra Black Lives Matter-gruppen.

Disse mente at å la en konservativ tale ved universitetet deres var en form for «vold» mot dem. Igjen ser man de bisarre totalitære elementene på deler av venstresiden som Orwell advarte mot med 1984 og Animal Farm, hvor meningsytringer kategoriseres som voldskriminalitet (som dermed kan stanses med virkelig vold).

Her er for ordens skyld Shapiros foredrag, som også blir forsøkt avbrutt med utløsning av brannalarmen:

Dette er nå blitt normaltilstanden ved stadig flere amerikanske og britiske universiteter, hvor regressive studenter har overtatt med deres «safe space»-retningslinjer, hvor en lang liste av meninger, holdninger, handlinger, ord og mennesker ganske enkelt ikke lenger er tillatt.

At hele etablissementet tar side med de kriminelle bøllene i Chicago, som utenfor møtelokalet til Trump ropte slagord som «f*** the police» mens politiet forsøkte å forhindre voldshandlinger, er imidlertid et nytt lavmål.

Det er også en seier for Trump. Like/dislike-barometerne til massemedienes Youtube-videoer om Trump – se gjerne på disse til videoene under – tyder på at vanlige folk virkelig begynner å få eliten langt opp i halsen på dette punktet.

Trump er langt ifra perfekt, og man vet ikke helt hva man får om han blir president, men han har virkelig klart å lokke mediene ut av deres falske objektivitet. At medienes angrep på Trump blir sett på som en god grunn til å stemme på ham, avslører hvor lav tilliten til disse nå er.

 

Ted Cruz legger skylden på Trump:

 

Marco Rubio og Megyn Kelly ved Fox News legger skylden på Trump:

 

CNN legger skylden på Trump:

 

MSNBC legger skylden på Trump:

 

Fox News (igjen) legger skylden på Trump:

 

CBS legger skylden på Trump:

 

ABC News legger skylden på Trump: