På 1960-tallet fikk vi off-off Broadway-produksjoner og lavbudsjettfilmer, og det var disse som var spennende. Når dyktige filmmennesker lager film om Hunter Biden, lukter det også fugl. Publikum elsker at makten utfordres og avdekkes.

Gina Carano tiltrakk seg oppmerksomhet da hun ble sparket fra Lucasfilm for å ha skrevet at før nazistene kunne utrydde jødene, måtte de få naboene deres til å ta avstand fra dem. Carano mente å se en tilsvarende tendens i dagens samfunn. En slik sammenligning ble ikke tolerert av Lucasfilm, som ikke har noe imot naziparalleller, men da skal de gå i en annen retning.

Det er denne ensrettingen en del kunstnere i dag har fått nok av. Ikke bare Carano, som er en dame med ben i nesa, men også skuespilleren Laurence Fox, som spiller Hunter.

 

 

 

Rollebesetningen virker god. Dette er en film som fortjener å ferdigstilles, og det kan man bidra til ved å donere på mysonhunter.com.

Erfaringene med Joe gjør at amerikanerne har fått nok av både far og sønn. Eller som Joe sier om Hunter: Den smarteste mannen jeg har møtt.

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.