Nils-Inge Kruhaug dro NTB, Røde Kors, Amnesty og Cecilie Hellestveit over en rød linje med sin artikkel som forsvarer palestinsk terror i folkerettens navn. Argumentasjonen markerer et lavmål for det nasjonale nyhetsbyrået som eies av norske medier og skal representere et sentrumssyn.

Dette var ekstremt. Kruhaug presiserer i en oppfølging at uttalelsene er gjort skriftlig. De er derfor vanskeligere å løpe fra. Alle tre er medievante. Men det gjør ikke saken mindre alvorlig.

Vi har sett en radikalisering blant hovedstrømsmedier og NGO’er de senere år. Trump utløste latente tendenser og siden har det gått over stag. FN og Biden-administrasjonen er på samme side i deres anti-vestlighet og antiamerikanisme. At FN skulle bli redskap for antivestlige krefter er ikke så overraskende. Men at Demokratene skulle rykke seg løs fra sin historie og gå woke, er mer urovekkende.

Eller som en Senats-kandidat fra Arizona sa til Tucker i natt: Enten klarer vi å redde republikken, ellers er USA tapt. Hva det betyr for Europa behøver vi ikke utbrodere nærmere.

Videoen er klar så fort den er ferdig å prosessere på Rumble. Følg oss der! Vi er tilbake på YouTube (så lenge det varer) og da har dere mulighet til å chatte med oss over denne episoden kl 22:00!
Følg oss også på PodBean, iTunes, og alle steder podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der! 

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂