Det slo meg i går hvor stor avstanden er mellom den virkeligheten vi beskriver og den som presenteres i norske medier. Det finnes knapt berøringspunkter. Med en viktig forskjell: Det går an å forstå NRK selv om du leser  Document, men NRK-lytterne forstår ingenting av den verden vi formidler/beskriver. Og NRK og andre medier sørger for at det forblir sånn. De formidler aldri vårt syn annet i negative sammenhenger.

Følgere av norske medier blir derfor slik som de påstår høyresiden er: Fulle av hat, eller rettere eder og galde.

I natt fikk jeg brev fra en slik, en velutdannet person fra NTH, men som kun fløt på mavefølelsen og den sa ham at red. hadde fått drypp når han kunne få seg til å skrive at 6. januar var orkestrert.

Norske medier boikotter all informasjon som kunne underbygge at 6. januar var planlagt av FBI. De forteller heller ikke om alle fangene som sitter i Washington, i isolat. De vil ikke vite av det og de vil heller ikke at publikum skal vite.

Videoen er klar så fort den er ferdig å prosessere på Rumble. Følg oss der!
Følg oss også på PodBean, iTunes, og alle steder podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!