Vi har invitert Arnt Jensvoll og Kjell Skartveit i studio. Jensvoll bor i Portugal og forstår dermed hva som foregår i Brasil. Dekningen i NRK er under enhver kritikk. Alt er skåret over en lest: Bolsonaro er en brasiliansk Trump og heller ikke han godtok å tape, derfor forsøkte tilhengerne å storme parlamentet, høyesterett og presidentpalasset. Men tenk om det ikke var slik det foregikk? Tenk om de har rett som sier det var en fredelig protest som ble kapret av provokatører? Akkurat som i Washington 6. januar 2021.

Det som skjedde i Washington vet vi etterhvert mye om. Hvis det var et opprør var det et som den føderale regjering begikk mot seg selv.

Men norske medier og politikere vil ikke vite.

Noe av det samme ser vi nå med krigen i Ukraina. Det er bare en side og en mening som kommer frem. Politikk blir besvergelse.

Kjell Skartveit er lærer. I går sto det et stykke i Aftenposten om en lærer som hadde skrevet et pro-ukrainsk og et pro-russisk innlegg i en lærebok. Det ble ikke tolerert av forlaget, CappelenDamm, som trakk boken.

Hvor er vi på vei?

Noen vil oppleve problemer med avspilling av streamen. Hvis det er deg kan du trykke på lenken under for å se sendingen direkte på Rumble:
https://rumble.com/v265uxe-mot-ukjent-bestemmelsessted-sendes-2200.html

Hvis du setter pris på sendingene: Vipps oss på 638941. Alle bidrag hjelper.

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Kjøp bøker fra Document Forlag!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.