Biden og Harris er munnbind for alle pengene. Foto: Andrew Harnik/AP/Scanpix

 

Joe Biden har formelt fått over 270 stemmer i valgmannskollegiet, hvilket under normale omstendigheter ville gjort ham til president. Men USA opplever ikke normale tider. Valgresultatet er omstridt. Over 40 prosent av velgerne mener valget ikke gikk riktig for seg.

Så sent som mandag kveld kom meldingen om at det er funnet systematiske feil ved Dominion Voting Systems. Loggene over siste valg er forsvunnet, mens loggene over tidligere valg, flere år bakover, er intakt. Dette styrker mistanken om at noe galt har skjedd.

Det er mange skjær i sjøen før Biden kan bli president 20. januar. Alle avsløringene om familiens korrupsjon styrker heller ikke tilliten, særlig ikke når Biden selv har bedyret at det ikke var noe i påstandene om sønnen Hunter. Så viser de seg å være sanne likevel.

Hva mer er det vi vil få vite frem til 20. januar?

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂