Kullkraftverket Dave Johnson i soloppgang i Glenrock, Wyoming, den 27. juli 2018, AP Photo/J. David Ake.

Norge klatrer fire plasser og ligger på åttendeplass på en klimarangering som er så politisk korrekt at de tre øverste plassene alltid står tomme. Det er Climate Change Performance Index (CCPI) som fastslår at Sverige er verdens mest klimahysteriske land på fjerdeplass, og bak dem følger Storbritannia,  Danmark – og Marokko, av alle. Og mens India og Finland synker på rankingen, har Norge klatret fra tolvte plass og opp til åttende. Hurra! Det koster nemlig penger og innsats å gi Erna & co. toppjobber i FN.

Tulleorgan med tulleindeks 

CCPI ser ut til å være nok et privat tulleorgan som forsøker å se offisielt ut, og sikkert får inntektene sine fra klimahysteriet de selv holder i gang. Det er egentlig ingen grunn til å ta denne «russeavisen» på alvor, men naturligvis flokker NTB og MSM seg rundt rankingen deres, siden det er politisk nyttig. CCPI måler land på fire områder: Utslipp av drivhusgasser, fornybar energi, energibruk og klimapolitikk, men altså ikke rene resultater i CO2-kutt.

– Selv om alle land gjorde like mye som dem som ligger øverst, ville det ikke være nok til å unngå farlige klimaendringer, sier CCPI.

Klimaindustrien vrimler av slike nyttige snylte-organer med «finne-på»-rankinger, og ikke overraskende kan CCPI slå fast at ingen land gjør det bra nok på alle områdene til å fortjene en plass på klimapallen. Når det gjelder klimahysteri og tiltak, blir det nemlig aldri bra nok. Aldri, uansett!  Det er nettopp den tvangstanken som holder hele klimaindustrien i live: Ingen tiltak blir noensinne for dyre, for dumme eller for ineffektive, og ingen andre hensyn skal tas. Klimareligionen er alfa og omega.

Norge er en klima-flinkis. Og verre skal det bli. 

Norge har klatret på denne rankingen fordi vi har kastet oss på vindkraftkjøret og skjerpet utslippsmålet for 2030 – basert på absolutt ingenting annet enn synsing og et jålete ønske om å fremstå som bedre enn alle andre. Men akk, det er ikke nok for CCPI: Her må det mye, mye mer klimapolitikk til, helt i tråd med det barneprofeten Greta Thunberg brøler. Det skjer altså, selv om ALL norsk politikk nå i praksis er innrettet mot Parisavtalen og alle andre hensyn for lengst er tilsidesatt – ikke minst når det gjelder økonomi og kost/nytte-vurderinger. CCPI bekrefter den evige jakten på klima-utopien med følgende anerkjente liturgi:

– Land som rangeres høyt, har ingen grunn til å slappe av. Det kreves enda større innsats og handling fra myndighetene for å få verden inn på en kurs for å holde temperaturøkningen under 2 grader. Eller enda bedre, holde den under 1,5 grader.

Hvor tullete dette «organet» er, ser vi når man sammenligner EU og USA: Mens EU trekkes fram som en vinner, og har flyttet seg seks plasser opp til nummer 16, til tross for vindkraftkollapsen i Tyskland, er USA demonstrativt plassert på bånn. Det faktum at USA har de største CO2-kuttene i verden er likegyldig fordi Trump ikke følger reglene til klima-mafiaen: Han har kuttet bevilgninger til klimaindustrien, har meldt USA ut av Parisavtalen og mangler «nasjonale mål». Slikt gjør man ikke ustraffet.

Skattebetalerne og næringslivet i Norge kan bare grue seg, for hverken Jonas eller Erna har tenkt å gi seg før Norge inntar den gilde fjerdeplassen. De tre øverste plassene kommer dessverre aldri noen i nærheten av, uansett hvor mye man ødelegger sitt eget land.

Lær alt om klimasaken og hysteriet rundt den. Kjøp Kents bok her!

Årets julegave! Kjøp Kents bok om klimahysteriet her.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂