Sylvi Listhaug er opptatt med budsjettforhandlinger, men ikke mer enn at hun har tid til å kaste en kollega under bussen. Foto: Stian Lysberg Solum/Scanpix

VGs Harald Berg Sævereid intervjuer fylkesleder for Oslo FrP, Geir Ugland Jacobsen, om hvorfor han våger å stå frem med at Trump trolig ble snytt for seieren. Ikke det at Sævereid er ute etter å forstå. Han vet svaret og er ute etter å henge ut Jacobsen. Dessverre lukter ikke Sylvi Listhaug lunta og gir VG drahjelp.

Det finnes drøssevis med indikasjoner på massivt valgfusk i USA. Men Trump-hatende medier har bestemt at de ikke teller.  La oss ta ett eksempel: En mann kommer inn i stemmelokalet med en bag full av USB-pinner. Det er en dataspesialist og marineveteran som forteller dette under høringen i Gettysburg denne uken:

At a hearing in Gettysburg on Wednesday, poll watcher Gregory Stenstrom of Delaware County identified himself a former commanding officer in the Navy and a forensic computer scientist with expertise on security and fraud issues.

“I personally observed USB cards being uploaded to voting machines by the voting machine warehouse supervisor on multiple occasions,” Stenstrom testified. “This person is not being observed, he’s not a part of the process that I can see, and he is walking in with baggies of USBs.”

Stenstrom ba de ansvarlige gripe inn og i det minste ta kopier av datamaskinene. Ingenting ble gjort. Det er derfor umulig å kontrollere hva som skjedde. Denne mangel på kontroll var gjennomgående.

“In all cases the chain of custody was broken,” he said. “It was broken for the mail-in ballots, the drop-box ballots, the Election Day USB card flash drives. In all cases they didn’t follow any of the procedures defined by the Board of Delaware County of Elections.»

Pa. poll watcher, a Navy vet, alleges missing USB cards, up to 120,000 questionable votes

Når Sylvi Listhaug sier: «Det er ingenting til nå som skulle tilsi at valget er fikset», så er det et politisk signal om hvor hun hører hjemme. Hun kaster samtidig Ugland Jacobsen under bussen. Der ligger det etterhvert en del fra før.

VG vet vi hvor vi har

At VG er gått helt woke/Biden er intet nytt. Men at Listhaug nok en gang viser unnfallenhet og mangel på ryggrad må skuffe mange av hennes gamle tilhengere. Det er ikke lenger den samme Listhaug.

Publikum trenger mer enn noen gang politikere som tør å stå imot journalister. Alt stoffet er gjennomsyret av woke. Det vil si at journalistene er ute av stand til å gjengi synspunkter som strider mot den vedtatte oppfatningen. Listhaug er en dreven spiller. Hun vet hva VG er ute etter når de spør hva hun mener om Uglands synspunkter. Hun kunne latt være å svare. I stedet plasserer hun ham i skammekroken, med en løgn:

– Det er opp til amerikanske velgere og amerikanske myndigheter å håndtere valget i USA. Det er ingenting til nå som skulle tilsi at valget er fikset, sier Listhaug til VG.

For fire år siden sa Listhaug at hun ville stemt Hillary. Den gangen trodde vi det skyldes at hun var kvial og ikke turde risikere politisk kapital for Trump. Fire år senere duger ikke denne unnskyldningen. Mye tyder på at amerikanske velgere har opplevd tidenes valgsvindel, både gjennom poststemmer, utsatte leveringsfrister og annen lokal kokkelimonke. Men verst gjennom maskinene til Dominion Voting Systems. Dette er så alvorlige påstander at Listhaug burde svart at det må avklares. I stedet spiller hun safe og slår bena under partifellen.

Med slike politikere i toppen kommer FrP til å tape mange velgere.

Geir Ugland Jacobsen har fått med seg nyhetene. Han vil formidle at sannheten om valget kanskje ikke er slik som norske medier er enige om. Men det får han ikke lov å si uten bli hengt ut.

Berg Sævereid åpner intervjuet med å slå fast:

Det finnes ingen dokumenterte tilfeller av valgjuks.

Men det gjør det. I haugevis.

Jacobsen får inn et helt ubeskåret ubsitat:

– Fakta kommer ikke fram all den tid pressen er så forutinntatt, og så til de grader på Joe Biden og demokratenes side. Journalistene snakket mer om Rudi Guilianis hår, enn om det han la fram av beviser for at det her forekommet bevisste feil ved valgene i en rekke delstater, hevder Ugland Jacobsen.

Ellers henger Sævereid hale på alt han sier:

Trump-administrasjonen har ikke lagt fram noen bevis. Trumps tidligere støttespiller Chris Christie har gått så langt som å kalle oppførselen til Trumps advokater «en nasjonal skam».

– Du er en norsk lokalpolitiker i en virkelighet langt unna den amerikanske. I så måte er det drøye påstander du bringer videre, fra det som synes å være vanskelig å skaffe troverdige beviser for i landet det presidentvalget fant sted?

«I en virkelighet langt unna» avslører Sævereids ståsted. Det er han som sitter langt unna. Han forsøker seg med gamle tricks: «drøye påstander» og hører ikke selv at de har gått ut på dato. Folk søker informasjonen der den er å finne og det er ikke lenger VG.

Fylkesleder i Frp: − USA-valget var fikset
Geir Ugland Jacobsen mener det er «drøssevis» av kilder som underbygger påstander om at det amerikanske presidentvalget var rigget. Han møter motstand hos Frp-topp Sylvi Listhaug.

 

Kjøp Asle Tojes siste bok her! Vi pakker og sender for deg hvis du skriver «julegave» i meldingsfeltet.

Kjøp Asle Tojes bok her! Vi pakker og sender for deg hvis du skriver «julegave» i meldingsfeltet.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂