Joe Biden har et problem. Folk får en snikende følelse av at han bruker koronaen som et påskudd til ikke å vise seg. Her under en opptreden i hjembyen Wilmington 28. juli. Foto: Jonathan Ernst/Reuters / NTB scanpix

Joe Biden drar ikke til Demokratenes konvent i Milwaukee på grunn av korona-situasjonen, opplyser hans kampanje. Avgjørelsen bekrefter inntrykket av en kandidat som ikke vil forlate kjelleren sin.

In a statement to media on Wednesday, DNC organizers said that the «worsening coronavirus pandemic» had led convention officials to cancel the event’s various speaking engagements «in order to prevent risking the health of our host community as well as the convention’s production teams, security officials, community partners, media and others necessary to orchestrate the event.»

 

Joe Biden will not travel to Milwaukee to accept Democratic nomination

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂