Tavle

Bare gi litt tid og noen klarer å spa opp sannheten: En Ask Dabitch kan fortelle at homobevegelsen reaktiverte nazistenes trekantbetegnelse for homofile for å vekke verden mot aidsepidemien. De brukte det rosa triangelet. Det var ingen som beskyldte dem for å være nazister av den grunn.

Det kommer altså an på hvem som sier noe. Man sier det er identisk med nazisme hvis det er mennesker man ikke er enig med. Som Trump.

Dabitch viser eksempler på at Antifa har brukt den røde trekanten i reklame for bl.a konferanser. Hvis det er reaktivering av et hatsymbol, hvis Trump bruker det, hvorfor ikke når Antifa gjør det?

I stedet sier Facebook at det er hatespeech og Reuters sier Antifa er antifascistisk. Så drøyt går det ikke an å oppføre seg uten å bli avslørt? Er det det Reuters vil? Eller er de sunket så dypt inn i den politiske sumpen at de ikke merker at de blir avslørt?

 

 

 

Kjøp T-skjorten «kronisk norsk» fra Document her