Politiet i Kasper Floors leilighet 31. oktober 2019

Vi har påpekt at myndighetene har tatt en urovekkende autoritær retning i samtlige nordiske land. Det frilynte Danmark er ikke hva det var. Denne historien kunne ikke en gang ha skjedd i Norge. Ennå.

En mann gikk på apoteket og møtte en hijabkledt ekspeditør. Det likte han dårlig og kommenterte det på Facebook. Da kom betjenter hjem på hans privatadresse, la ham i jern og førte ham bort, foran naboenes øyne. Alle vet hvilket alvorlig inngrep det er. Det ser ut som man har begått en alvorlig forbrytelse.

Forbrytelsen er at «man» har krenket islam. «Man» denne gang het Kasper Floor og han er ikke redd for å stå frem.

Mediene vil ikke skrive om slike hendelser, da de slår ring om islam og muslimer og mener det er den danske borgeren det er noe feil med. Det må de gjerne mene, men skal han miste ytringsfriheten? Myndighetenes opptreden har bare en logisk konklusjon: Islam og muslimer nyter immunitet i våre samfunn.

De samme myndihgeter og medier innfører hatlover og klager over polarisering.

Saken ble selvsagt henlagt. Det gikk ikke an å få den til å passe rasismeparagrafen. Fra Document.dk:

Horsens: Islamkritiker fik politi-besøg efter Facebook-opslag, Rigsadvokaten har nu opgivet sigtelsen…

Jeg bloggede for nogle måneder historien om manden fra Horsens, der var sigtet for overtrædelse af racismeparagraffen, og derfor fik besøg af politiet på sin privatadresse med henblik på indhentning af ‘fingeraftryk, foto og DNA-prøve’. Gense evt. Lars Andersens gennemgang.

Nu er der nyt i sagen… eller det er der faktisk ikke.

“En del her vil huske at jeg tilbage i november blev sigtet efter straffelovens paragraf 266b. Anholdt uretmæssig, smidt i håndjern, slæbt ud af mit hus foran familie,naboer. Tvunget til at afgive fingeraftryk, DNA samt foto.

Statsmagten har nu efter snart 5 måneder opgivet sagen. Helt ufattelig hvad et harmløst Facebook opslag kan medføre i dagens Danmark.”

Det er viktig å registrere og kommentere disse hendelsene, for de forteller om en utvikling som angår alle som synes ytringsfrihet er verdt å forsvare.

De alternative mediene er de eneste som skriver om denne utviklingen, som ikke lenger er feilgrep. Det er vedtatt politikk fra øverste hold. Den vanlige politimann kan mislike oppdragene, og det skaper selvsagt en dårlig stemning i forhold til publikum. Etter hvert som det blir flere «integrerte» i politiet må man regne med at den dårlige stemningen også forplanter seg internt.

 

 

For å sikre belysning av denne utviklingen:

 

Støtt Document

Du kan enkelt sette opp et fast, månedlig trekk med bankkort: [simpay id=»280380″]

Eller du kan velge et enkeltbeløp: [simpay id=»282505″]

Du kan også overføre direkte til vårt kontonummer 1503.02.49981

Vårt Vipps nummer er 13629

Støtt oss fast med Paypal:


 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂