Det var den norske politikeren Jan Tore Sanner fra Sannefjord som i går formiddag ble funnet hensatt utenfor FN i Amerika.

Vaktmester i FN, Antonio Bandèrez, gikk runden som vanlig da han hørte skrik fra søppelrommet ved inngangsdøren til FN. Sanner var da innrullet i et gammelt gulvteppe og stod stilt opp mot veggen. Den norske politikeren hadde stått der hele natten og var temmelig forkommen da vi fant ham, forteller vaktmesteren til VG.

På spørsmål om hva som vil bli den videre skjebnen til Sanner, svarer Bandèrez at det er mange norske politikere i FN.

– Det er ofte her de ender opp, forteller han.

– Men dette har etterhvert blitt dyrt for oss, forteller den erfarne vaktmesteren. Nå må vi f.eks. kutte i utgiftene, strømregninga er skyhøy, så nå står rulletrappen her i FN, og alle må slukke lyset når de er ferdige på do.

Det er usikkert hva vi kommer til å gjøre med Sanner, sier Bandèrez.

– Vi vet at Norge planlegger å sende en haug med andre politikere til FN også. Jeg håper ikke det blir noe av, sier Bandèrez som regner med at Sanner vil bli plassert i FNs sikkerhetsråd.

– Vi får se om ikke vi får stappet han inn der en plass, innerst i sikkerhetsrådet, sier vaktmesteren optimistisk. Det hadde vært forjævlig å sende ham tilbake igjen!

 

Støtt Document

Du kan enkelt sette opp et fast, månedlig trekk med bankkort: [simpay id=»280380″]

Eller du kan velge et enkeltbeløp: [simpay id=»282505″]

Du kan også overføre direkte til vårt kontonummer 1503.02.49981

Vårt Vipps nummer er 13629

For Paypal og SMS se vår Støtt Oss-side.

 

Kjøp «Sammenstøt mellom sivilisasjoner?» her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.