Sakset/Fra hofta

I uke etter uke har NRK og andre mainstream media (MSM) løpt den famøse IS-kvinnens ærend, og agitert for at hun skal komme «hjem» – til tross for at denne forræderen faktisk er hjemme – i restene av sitt elskede kalifat, som hun frivillig valgte selv.

Det har ikke vært måte på sosialpornografiske historier om det dødssyke barnet til kvinnen, og med dette har NRK & Co lagt et betydelig press på regjeringen for å gi etter i denne saken. Dette selv om terroristen utilslørt har vært villig til å ofre sitt eget barn for å komme hjem selv, og selv om mange har advart klart og tydelig om at IS-kvinnene var like nådeløse som mennene, og for alltid vil representere en stor fare.

IS var nemlig historiens største psykopat-magnet, og det kan være medvirkende til en nedgang i antall terrorangrep mot Europa de siste årene. Det er mulig at IS rett og slett støvsugde Europa for de verste villdyrene blant oss, og samlet dem i et stort bombemål. Men islam kommer snart til å fostre en ny generasjon fanatiske gærninger. Det er bare å grue seg.

Det var altså media som sementerte «sannheten» om dette syke barnet, helt uten dokumentasjon, og har agitert for at IS-medlemmet skulle bringes til Norge av «humanitære hensyn», og hensyn til «syke barn som er norske statsborgere». Dette helt uten at de samme journalistene har brukt et kalori på å kreve at de mellom 400 – 1.400 norske barn og unge som er dumpet av foreldrene på koranskoler i muslimske land, skal hentes hjem til Norge. Drit i dem liksom, for de kan ikke utnyttes politisk.

Denne dobbeltstandarden viser at mediekjøret for IS-kvinnens barn var en politisk drittpakke, rettet mot regjeringen. Først og fremst av NRK som regjeringen finansierer gjennom skattepenger. På den annen side har heller ikke Erna Solberg brukt en krone på å få alle disse innvandrerbarna med norsk pass hjem til Norge igjen, så man kan vel si at NRK og Solberg kler hverandre når det kommer til selektiv humanisme og omsorg.

Nå som taktikeren Erna Solberg også ga etter for dette populistiske mediepresset, har imidlertid NRK snudd 180 grader, og rapporterer nå om bekymringen for den manglende dokumentasjonen for at denne gutten virkelig er syk, og om det overhodet er kvinnens eget barn. Noe som altså ikke plaget mainstream media i nevneverdig grad før kvinnen var hentet «hjem», og den politiske seieren var sikret.

Så for å oppsummere kort hvordan dette ser ut fra utsiden av galehuset det offentlige Norge er gjort til: Media tvinger Statsministeren til å hente IS-folk til Norge. Og når statsministeren uten ryggrad gjør det, forsøker media nå å tvinge statsministeren til å avgå fordi hun hentet IS-folk til Norge. En dobbelt drittpakke med andre ord.

Men NRK er helt uavhengig altså. Bare så DET er sagt. Får vi snart se IS-medlemmet i debattprogrammer og talkshow, presentert som globalistenes «nykloke» hijab-nalle, med feit lønn fra regjeringen Støre som «radikaliseringsekspert»?

Redaksjonen gir nøyaktig 1:1 i odds på det veddemålet.

 

Kjøp Halvor Foslis nye bok her!