Slike kvinner, som her fra Mayfair i London, kan ikke kalles norske, om de så har vokst opp i Morgedal. Foto: @ Roy Vestfjord

Nordmenn er et sindig folk. Vi banner og freser, naturligvis, men så gidder vi ikke mer, og så kan myndighetene fortsette som før. Det er derfor regjeringen kan rasere Norge med vindparker, melke Ola og Kari for stadig mer skatt, avgifter og pensjoner, og gripe stadig mer inn i folks privatliv gjennom regler, lover og forbud, uten gule vester og tåregass i gatene: Nordmenn finner seg i hva det skal være. Men å hente IS-forrædere til landet? Det må da endelig være dråpen?

I det siste har det dukket opp uvanlig sterke protestbevegelser mot dum, dårlig og ødeleggende politikk i Norge. Her stiller naturligvis det nye partiet Folkeaksjonen Nei til mer Bompenger (FNB) og anti-vindkraft-organisasjonen «Motvind» i en særstilling. Disse to varsler en uro i norsk politikk som ikke har vært der før, samtidig som alternative nyhetsmedier som gasellebedriften Document.no opplever kraftig vekst og et helt nytt sug etter ekte nyheter fra stadig nye brukergrupper. Det er en grunn til det:

Nordmenn begynner heldigvis å få nok av globalistisk selvskading

Nordmenn er så sindige og autoritetstro at de lenge har funnet seg i å betale for nye veier tre ganger, og likevel betale enda en gang gjennom bompenger. Det var nok derfor Ketil Solvik-Olsen trodde han kunne bygge nye veier Norge desperat trengte, og likevel dynge på med mer bompenger, helt uten å begrense seg, eller begrense kommunenes anledning til å melke folk og næringsliv for stadig mer penger i klimahysteriets navn.

Slik skapte en sentral FrP-politiker et nytt protestparti mot bompenger, og den blunderen blir det ikke lett å vaske av seg. Eneste formildende omstendighet er at en Ap-regjering ville gjort nøyaktig det samme … uten å bygge nye veier. Husk dét også!

Det samme har skjedd med vindkraft: I over ti år har norsk kraftbransje, EU og kyniske vindkraft-baroner groomet politikere til å akseptere en satsing på vindkraft i Norge, betalt gjennom «nettleie», som i praksis har doblet folks strømutgifter. De samme politikerne, som har null peiling på teknologi (og innførte DAB, fordi kyniske DAB-selgere fortalte dem at det var en glimrende idé), lyttet til bransjens sleipe salgskorps og vedtok en storsatsing på vindkraft – i landet som ikke trenger vindkraft, og som hadde andre, bedre og billige muligheter for å øke strømproduksjonen.

Kraftoverskuddet og konkurransefortrinnet Norge alltid har hatt, vil snart ta slutt med meningsløs elektrifisering av sokkelen, overføringskabler til EU og vindkraft vi ikke trenger, som beskrevet her.  Denne regjeringen jobber for EU og FN, ikke for Norge og nordmenns beste. Det vekker berettiget uro – og hva FrP har i en EU-regjering å gjøre, er vanskelig å forstå. Det hadde vært mye mer makt og gjennomslag å hente som fri og trassig norgesvenn i Stortinget.

Bompenge-eksplosjonen fra FrP, og vindkraft-eksplosjonen fra det MDG-orienterte Høyre, var imidlertid en «bridge too far», selv for nordmenn. Disse idiotiske tiltakene, kombinert med et altomfattende klimahysteri som er helt ute av kontroll, er ekstremt skatte- og avgiftsdrivende for folk flest, og ødelegger ikke bare folks privatøkonomi: Det undergraver også næringslivets konkurranseevne og folks arbeidsplasser. Så endelig ser det ut til at folk har fått nok. Men her er problemet:

Store protestaksjoner hjelper ikke! Men én enkelt IS-terrorist, derimot …

Selv store, organiserte partier og grupper som protesterer mot klimaindusert landeveisrøveri og vindkraft-industriens naturrasering har null – 0 – effekt på Erna Solberg og hennes merkverdige regjeringskollegium. Et kollegium som består av et Høyre som har sklidd over på venstresiden, et kristent mikroparti som alltid vil ha mer islam, et grønt mikroparti som vil ha mer vindkraft-vandalisme, og et anti-stat-og-avgifter-parti som plutselig synes større statsstyring og mer klimaavgifter rettet mot folk flest er helt greit.

Ja, det er lov å banne så naboene hører det.

Regjerings-kameratene turer altså frem med sine planer for mer islamisering, naturrasering og skatter og avgifter som om ingenting har skjedd. Sterke pressgrupper med hundretusenvis av velgere gjør null – 0 – inntrykk på den politiske eliten, for de vet tross alt best. Dessuten har vi ikke noe valg! Vi har bare ti år før klima-dommedag treffer oss (for 30. året på rad), og landet som ikke er medlem av EU, må dessverre følge EUs diktat, for du tror vel ikke at Norge er en selvstendig nasjon? Haha, du er bare gammeldags!

Så folket er maktesløst. Drit i dem. Men ETT enkelt IS-medlem, derimot – hun klarer å styre hele regjeringen i sin retning. En enkelt kvinnelig forræder snurrer altså regjeringen rundt en utstrakt langfinger. Og politikerne som suverent ignorerer folkelige protester i hundretusentall, de logrer som små drittbikkjer for et IS-medlems kyniske hykleri. Det blir nok notert med glede der ute i IS-land, for IS er ikke dødt, hvis noen trodde dét. Snart blir det nok «familiegjenforening» på «IS-kvinnen», skal du se. Rettigheter er rettigheter.

En mediestyrt virkelighet, basert på barnslig moralisme og tomt føleri

Denne politiske maktdemonstrasjonen har naturligvis ikke IS-medlemmet eller Venstre klart på egen hånd. Hele pressekorpset har stått på terroristens side, som dytter, klemmer og drar i veike globalist-politikere som mangler både prinsipper og logikk. Her stiller NRK i særstilling, som gjennom flere måneder har drevet en ensidig politisk aktivisme for IS-folk som grenser til det maniske.

Mainstream-media består nemlig ikke lenger av journalister: De utgjør en 4. statsmakt bestående av moralistiske fanatikere som aldri kan få nok islam, klimahysteri, sosialisme og globalisme, og når de starter sine «hopp»-kampanjer, så hopper politikere fra alle partier. Også dét begynner folk flest å bli drittlei.

Så får vi se, da, om denne regjeringen og NRK, som er så blødende bekymret for barna som «kanskje» er syke, og som IS-kvinnen har dyttet foran seg, vil sette like mye krefter i sving for å få hjem de mellom 400 – 1.400 norske barn og unge, som er dumpet i islamske land også skal hentes hjem til Norge? Er Erna & co. like opptatt av dem, eller gjelder den samme kvalmende dobbeltstandarden der, som i alle andre sammenhenger? Du vet allerede svaret.

Men OK: Notert. Da vet vi hvem som bestemmer her i landet, og hvem som styrer Norge:

Ikke regjeringen, Stortinget eller politikerne. Ikke folket eller de store, folkelige protestbevegelsene. Norge er styrt av FN, EU, NRK, mainstream media og én enkelt IS-terrorist som roper «hopp». Det finnes ikke noen «kompensasjon» i verden som kan plastre over dét FrP-såret.

Kjøp Kent Andersens bok fra Document Forlag her!

Kjøp «Den islamske fascismen» av Hamed Abdel-Samad fra Document Forlag her.
Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂