Nordmenn står himmelfalne og ser vannkraften de eier blir solgt ut av landet til høystbydende, i bytte for ekstreme strømpriser. Og det rett etter at naturen vår ble solgt ut til høystbydende i bytte for ustabil vindkraft. Men hvorfor er folk overrasket?  I 30 år har Norges selvråderett og grunnlov blitt solgt til EU, i bytte for fine jobber, titler og cash til eliten. Nå skal EUs klakører på Løvebakken selge vannet vårt også, med løfter om at det er en stor fordel for deg.

Resirkulerer gamle løgner om rettferdighet

Angrepet på Norges vannforsyning er allerede godt i gang, og det ser man ikke minst gjennom politikernes rasende forsikringer om at dette ALDRI vil skje. Da kan du være hundre prosent sikker på at det er i ferd med å skje – og når det skjer, vil det bli solgt inn som mye bedre og billigere for deg.

Samme dumme visa som da DAB-radio skulle bli mye bedre enn FM, da vaksiner skulle gjenåpne samfunnet, da overføringskabler ikke skulle gjøre strømmen dyrere, da vindmøller skulle skape titusenvis av arbeidsplasser, eller da nye «smartmålere» for strøm skulle gi deg «riktigere prising av forbruk». Kors på halsen, og velg meg igjen!

Store muligheter for å melke mer penger ut av deg: «EU-vannpriser og rørleie!»

I dag sørger EØS og ACER for at EU styrer Norges energilover og kraftmarkedet. Strøm er blitt en «vare» som kan selges hit eller dit til høyestbydende, og derfor har Norge blitt importør av kullkraft med CO2-avgifter. Genialt. Særlig for dem som tjener penger på det.  Og staten tar ikke lenger ansvar for å bygge og vedlikeholde kraftnettet gjennom skatteseddelen. Nei-nei. Nå skal DU betale «nettleie», akkurat som da de innførte bompenger. For nordmenn finner seg i alt.

Men hvis du tror det stopper med dette, tar du skammelig feil: Det neste blir vannmålere. For rent vann er også en «vare» som EU vil ha kontroll over, og EU vil sørge for at prisene er like over hele Europa. Og vent: Da er det jo bare «rettferdig» at de som bruker vann, også skal betale for infrastrukturen, ikke sant? Du er jo villig til å betale nettleie og bompenger, så hvorfor skal du ikke være villig til å betale «rørleie»?

«Den som bruker, skal betale», er omkvedet fra New Public Management, som snart sysselsetter 1/3 av Norges arbeidsføre befolkning. Derfor er det slutt på tiden da skattepengene dine gikk til felleskostnader som rør, kraftledninger, pensjoner, eldreomsorg, skole, militæret, brannvesen, politi og helsevesen. Alt dette er salderingsposter for å innføre «nye landsmenn», redde jordens klima, gjennomføre «bærekraftmål» og ansette enda flere i offentlige stillinger. For alle har en bror som trenger en direktørjobb i kommunen.

EU-direktiv tar vannet fra Norge

Europaparlamentets direktiv 2000/60/EF, omhandler etablering av rammer for en felles vannpolitikk i EU. Direktivet ble som alltid tatt inn i EØS-avtalen, og gjort gjeldende i Norge gjennom Vannforskriften i 2007. Strategien for gjennomføring av dette vanndirektivet – kalt Common Implementatioen Strategy (CIS) – har til hensikt å harmonisere gjennomføringen av vanndirektiver i alle EU-land, slik at det ikke blir konkurransevridning mellom landene. Høres det kjent ut?

Velkommen til EU-imperiets sinnssyke one-size-fits-all-politikk: For normalt fungerende mennesker sier det seg selv at vann ikke skal koste det samme i Bergen som i knusktørre strøk lenger syd. Men globalister og EU-byråkrater er ikke normale mennesker. Bare se hvordan Stortinget gjorde oljefyr forbudt i Norge:

Elektrifiseringen av boligoppvarming rammer naturligvis ikke heite italienere like hardt som det rammer folk i Karasjok. En batteribil i Tromsø vil bruke vesentlig mer kostbar strøm enn en elbil i Roma. Men sånt driter Norges EU-politikere i. Alt skal være LIKT uansett hvor dumt det er, for da viser EU-imperiet hva MAKT er … og dét er tross alt førsteprioritet.

Da kan endelig selvstendige nasjoner avvikles, og «the great reset» og «stakeholder capitalism» kan innføres for å gjennomføre «bærekraftmålene», redde klimaet på jorden, åpne grensene og gjøre verden til et bedre sted gjennom å gjøre hele Europa til et «shithole country» styrt av unntakslover og planøkonomi.

Nei, dette er ingen «konspirasjonsteori». Disse gærningene har sine egne nettsider, endeløst med penger, og de kunne ikke vært stoltere over kuppet de har holdt på med i 30 år. Nå nærmer de seg full seier. De måtte bare nedkjempe noen gule vester først, og kalle alle som protesterer for «konspirasjonsteoretikere» og «høyreekstreme». Kjekt å eie media når man har den slags planer.

Stortingets mål er å gjøre alt dyrere og vanskeligere for deg, «for å gjøre verden til et bedre sted»

Alt Stortinget vedtar, handler om å gjøre livet dyrere og vanskeligere for deg, og litt rikere for dem selv: Du skal spare på strøm og vann, selv om vi har endeløst med det. Du skal sykle i kulda, selv om vi har endeløst med drivstoff til bilen din. Du skal bruke pappsugerør gjennom plastlokket på drikkebegeret på Mac’ern.

Du skal betjene deg selv i stedet for å få service. Du skal gå på NAV med lua i hånda, mens eliten bygger regjeringskvartal til 36 milliarder kroner. Du skal bytte ut billige lyspærer med dyre LED-pærer som varer akkurat like lenge. Du skal kjøpe vannsparende hvitevarer, som vasker dårligere. Du skal bruke sparedusj, så du må dusje dobbelt så lenge.

Du skal betale egenandeler og avgifter i tillegg til å betale skatt. Du skal få mindre frihet og mer overvåkning gjennom «smartmålere», veiprising og datalagringsdirektiv. Og du skal bruke munnbind for å signalisere at du finner deg i alt, så moralpolitiet vet hvem de kan sette i gapestokk. For alt dette gjør verden til et bedre sted. Yeah … right!

Nå kommer vann-smartmåleren. Til glede for DEG!

Og for at verden skal bli et bedre sted, må ALT endres hele tiden, helst gjennom grandiose «reformer» som gjør alt dyrere, dårligere og mer dysfunksjonelt. Ingenting skal bevares! Endring for endringens skyld holder alle velgere i forvirringsmodus, mens klimakrisen holder dem i panikkmodus.

Derfor skal alle samfunnsfunksjoner som har fungert til alles beste i hundre år, «forbedres» med reform og endring. Derfor går eliten snart løs på vannet ditt: «Det er en begrenset ressurs» – dét forstår jo alle bergensere. Og siden globalister streber etter å gjøre alt «rettferdig» (en eufemisme for mer makt, penger og prestisje til eliten selv), er det fritt frem for EU-priser på vann i Norge. Men skal dette fungere «rettferdig», må naturligvis alle montere ny vannmåler. For egen regning. En digital “vannsmartmåler” – til ditt eget beste naturligvis. Hørt det før?

Flere kommuner har allerede innført krav om vannmålere, så de kan suge enda mer penger ut av borgerne for å finansiere importen av «flyktninger», som igjen fungerer som bevis på at lokalpolitikerne er gode mennesker. Bedre enn alle andre!

Krødsherad kommune har vedtatt det. Åmodt kommune også. Lillestrøm kommune krever det. Lillehammer er på vei. «Mens strømprisene går til himmels, kan vannutgiftene bli langt billigere for mange lillehamringer. Trolig innfører Lillehammer obligatorisk vannmåler for alle husstander. – Det kan du spare tusenvis av kroner på, sier VA-sjef Stine Holmøy.»  

Mainstream media er allerede i gang med å selge EU-klakørenes budskap om «billigere for deg», som de gjorde for EØS, klimaavgifter, vindkraft og strøm.

Bare mange nok gjør det, må alle gjøre det. Fordi EU. Og klima. 

Når mange nok kommuner har sneket gjennom krav om vannmålere, danner det presedens, og da kommer kravet fra myndighetene om at alle gjør det. Så kommer protestene og Facebook-gruppene, som snart gir seg – for nordmenn finner seg i alt. Og så kommer en lov som straffer deg strengt hvis du nekter. Det er tross alt Brussel og EU som bestemmer her i landet, og der er vann en vare som skal prises og selges på fri flyt.

Ja, visst vil det koste tusenlapper, men nordmenn har jo så god råd (i hvert fall de som teller), så hvem bryr seg? Nå er du advart, og det er verd et abonnement på Document – Norges ærligste, frieste og viktigste riksavis. Ikke vær gratispassasjer. Hjelp til!

Kjøp Kents bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.