Sakset/Fra hofta

Ifølge nye beregninger fra the Office for National Statistics (ONS) har den muslimske befolkningen passert 3 millioner personer. Muslimene er den raskest voksende trosgruppen, mens den kristne befolkningen er synkende.

Normalt måles demografien i Storbritannia hvert 10. år gjennom Census-undersøkelsen som kartlegger hver eneste husholdning. Den neste Census-målingen skal gjennomføres i 2021.

De «nye» tallene om muslimsk befolkning som ONS fremlegger stammer fra 2016. ONS anslo at det var 3.138.000 muslimer i England og Wales. En økning på flere enn 400.000 fra den tidligere målingen i 2011.

Man ville tro at 4 år etter 2016 hvor antallet muslimer ble anslått til 3.138.000, at man kunne legge til ytterligere 400.000 (omtrent samme takt i økningen) slik at totalen nå ville være rundt 3,5 millioner istedet for 3.

Det er i det hele tatt besynderlig at ONS kommer med slike «gamle» tall. Det får en til å undres over om dette er en slags oppvarming på de demografiske sjokkendringene som vi vil forvente å se med Census 2021.

Det demografiske kartet over Birmingham fra 2011 viser en sterkt segregert by. Her illustrert i Wikipedia.

I Birmingham økte den muslimske befolkningen fra 140.033 i Census 2001-måling til 234.411 personer i 2011. Hvis befolkningsutskiftningen fortsetter i samme tempo, så vil vi forvente at det kun er 33% kristne igjen mens muslimene totalt har økt til nærmere 30% – gjeldene for hele Birmingham for Census 2021. Da er

Avisen Birmingham mail meldte i 2018 at det var rundt 50.000 personer i Birmingham som ikke kunne snakke engelsk. Ifølge avisen spår også en rapport at hvite briter vil være i mindretall i Birmingham ved 2021-Census-målingen. Det er flere kjennetegn på at samfunnet gradvis brytes ned:

This is not helped by the fact that high numbers of Pakistani and Bangladeshi residents have no qualifications, while at least 47,005 citizens are unable to speak English.

Man regner ikke med å få noen hjelp fra nasjonalstaten:

Equalities chief Cllr Tristan Chatfield said: «Birmingham faces a number of difficult social issues that have an impact on cohesion; whilst these are not unique to our city, we cannot assume that national government policy will address them.

«These are complex challenges and they are also rapidly evolving.

«Collectively, Birmingham should lead by example in challenging anything that prevents our citizens from reaching their full potential, including discrimination, poverty, segregation or a lack of ambition.»

Eid-feiring i Storbritannias nest største by Birmingham 2018 satte ny rekord med 140.000 deltakende, opp fra 106.000 året før. I 2012 var det kun 12.000 som deltok. Eid-feiringen i Birmingham er en av de største i Europa.

 

Godt innpakkede kvinner som aldri kommer til å assimilere seg. Hvorfor skal de det? De er jo snart i flertall i Birmingham.

Daily Mail

Kjøp Halvor Foslis nye bok her!