Dave Rubin er mild og moderat, men han forsvarer ytringsfriheten. Derfor skal han straffes. Antifa har startet noe de kaller Cancel, som betyr at de har rett til å avgjøre hvem som slipper til offentlig. Rubin skulle stenges ute.

Derfor stilte de opp i Hamilton søndag, en by i Canada. Videoen sier alt: Maskerte ungdommer hindrer en gammel dame å slippe frem og står og skriker «fascist» til henne. Det er patetisk og samtidig dypt forstemmende, ikke minst fordi MSM lar det skje.

Søndag avholdt ‘Peoples’ Party of Canada’ et arrangement med partistifteren Maxime Bernier og den konservative Youtuber Dave Rubin på et universitet i Hamilton, en større by syd for Toronto. Det er ikke et ekstremt høyreradikalt parti. Maxime Bernier er tidligere minister, og stiftet sitt parti etter å ha tapt lederkampen i landets konservative parti med 49 prosent av stemmene. Gjesten Dave Rubin er klassisk liberal, og heller ingen hardliner, selv om Wikipedia skriver at han har hatt kontroversielle gjester i sitt show. Det være seg Paul Joseph Watson, Lauren Southern, Stefan Molyneux og Tommy Robinson.

At one point, an elderly woman pushing a walker across the front driveway was blocked by four protesters — one wearing a balaclava and three wearing bandanas that covered their faces. As the elderly woman tried to advance slowly, the protesters appear to repeatedly scream ‘Nazi scum, off our street.’… A video clip of the incident, retweeted by Bernier among others, had apparently been viewed more than four million times by Monday afternoon.”(Hamilton Spectator, 30. september 2019)

Hvis vi hadde hatt et normalt samfunn, hvor mediene var opptatt av ytringsfrihet, ville alle disse forsøk på å knekte den av selvbestaltet politi, fått oppmerksomhet og motstand. Men vi ser ikke det. Mediene er på Antifas side når det kommer til stykket.

 

Forhåndsbestill boken her til spesialpris!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.