Nytt

Beata Mazurek, EU-parlamentariker og tidligere talsperson for det polske regjeringspartiet Lov og Rettferdighet.

Svensker har fått nok av multikultur og flykter nå til Polen, ifølge den polske EU-parlamentarikeren Beata Mazurek.

«Drap, økende kriminalitet, voldtekt, frykt og sharia-områder. Dette er konsekvensen av multikultur og åpne dører for innvandrere», skrev Mazurek, tidligere talsperson for det polske regjeringspartiet Lov og Rettferdighet, på Twitter sist uke.

Hun mener svenskene flykter til Polen for å finne fred og normalitet.

Ifølge svenske Aftonbladet delte Mazurek en artikkel som oppgir at 2.500 svenske statsborgere har registrert seg som bosatt i Polen. Ifølge artikkelen i avisen Nasz Dennik henviser mange av disse til sin og sien familiers sikkerhet som årsak til flyttingen. Man beskriver også nesten 80 svenske byer og boligområder, blant annet Rinkeby, som «praktisk tatt kontrolleres av islamister» hvor sharialov råder og svenske myndigheter ikke har kontroll.

Ifølge artikkelen er det daglig mellom 100 og 200 svensker som registrerer seg som bosatt i Polen.

Sveriges justisminister Morgan Johansson (S) reagerer, og hevder at opplysningene er tatt ut av luften.

– Det är totalt gripet ur luften. Flyttströmmen går åt andra hållet. Bara 2017-18 utvandrade mer än 8 000 polacker till Sverige. Det är mer än tre gånger fler än antalet svenskar som överhuvudtaget bor i Polen, sier Johansson til Aftonbladet.

– Något som vi faktiskt har problem med är utländska stöldligor, inte minst från just Polen. Utländska ligor ligger bakom uppemot hälften av alla inbrott i Sverige och 90 procent av alla stölder av bilar, båtmotorer och jordbruksmaskiner. Kan parlamentsledamoten göra något åt det så vore jag tacksam.

 

Kjøp Alexander Graus “Hypermoral” fra Document Forlag her!