8 representanter skulle velges fra London. Disse fordelte seg med 3 fra Liberaldemokratene, 2 fra Labour, 2 fra Brexit-partiet og 1 fra De Grønne. De ble ingen representanter fra de konservative. Ved EU-valget i 2014 fikk de konservative 22,4% av stemmene. Det kunne de se langt etter denne gangen. Men også Labour har tapt stort i London. De hadde 4 representanter der og nå står de igjen med 2.

 

Slik ser fordelingen ut klokken 00.59: Kun to konservative representanter er valgt så langt. Brexit-partiet har 21 representanter og vil vinne dette valget overlegent. Wales har valgt inn 2 fra Brexit, 1 fra Labour og 1 fra Plaid Cymru (det nasjonalistiske walisiske partiet). Wales stemte for Brexit i 2016.

Blant de 46 representantene som er valgt hittil, er det kun 2 konservative og 7 fra Labour. Britene krever sin Brexit.

 

Daily Mail

Bestill Douglas Murrays bok “Europas underlige død” fra Document Forlag her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂