Rødts landsmøte vedtar enstemmig å innføre en ny form for kommunisme. Den nye kommunismen, som skal hete utopisme, vil bli en helt ny politisk ideologi, forteller en begeistret partileder i Rødt, Ødsle Grimsdottir Træschalle på telefon fra familiens private golfbane på Montebello.

I utopismen vil vi forby oljenæringen og alle former for industri! sier Træschalle. Ja, vi vil rett og slett avvikle alle former for arbeid!

Vi skal i stedet leve av klimakvoter, asylsøkere og hjertevarme, sier partilederen, som advarer mot et kaldere samfunn hvor de rike blir enda rikere på bekostning av de sultende massene, tordner Træschalle, som må legge på idet familiens kammertjener kommer med forfriskninger.

Rødts landsmøte ønsker å satse på klimakvoteflyktninger i fremtiden, og fremmer forslag om at Norge skal investere i trehundreogsekstifemtusen slike i året.

Klimakvoteflyktingene skal settes ut i egne klimakvoteparker hvor disse skal stå og vifte med armene! forteller en engasjert Hrimur Skrotleivsson Bjartevatnur fra sin yatch «Farmasøytika» på vei til klimakonkurransen i Indre Mongolia, og legger til at klimakvoteflyktninger representerer noe helt nytt innen ektefølt hjertevarme og følelsesmessig engasjement.

Jeg er sikker på at vi vil kunne gråte høyest av alle i all overskuelig fremtid! sier en begeistret Hrafnarsson.

 

Kjøp Sir Roger Scrutons bok “Svindlere, svermere og sjarlataner” fra Document Forlag her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂