Tavle

Bjørn Stærk har lenge vært i sin egen bane som gjør at han må trekke noen konklusjoner.

Han fikk svar av Lars Akerhaug:

Miljøparti-forfatter Bjørn Gregory-Stærk som før pleide heie på Bush da han bombet Irak, vil ikke være venn med meg. Det er greit nok. Det hender også jeg sletter folk jeg er politisk uenig med, rett og slett fordi jeg blir irritert.

Litt mer spesielt er det at han oppfordrer alle som har ham og folk fra Resett på vennelistene sine på Facebook til å velge «en av oss».

Dette dreier seg stort sett ikke om personlige vennskap. Vi er begge offenltige personer som deltar i samfunnsdebatten.

Dette er en mikrovariant av noplatforming på norsk. Vi skal ikke lytte, høre eller prøve å forstå de vi er uenige med. I seg selv er dette ikke veldig alvorlig. Men det er et signal, et tegn om hva vi må vente oss fremover.