Video 1

EU’s artikel 11 (Copyrightdirektivet) den største trussel mod det frie ord i to generationer. Små publicister forsvinder, store bliver enerådende. Hele EU bevæger sig mod en ytringsfrihed, som den var i Sverige før internettet

Her er en langt mere kompetent trussel imod demokratiet end islam: EU vil få nye, uanede censurmuligheder. Hvad vi endnu ikke ved er, i hvilken udstrækning de vil blive implementeret.

Henrik Jönssons korte overblik her, er velegnet til dem, der ikke har mod på kompliceret teknisk og juridisk lovgivning. Artikel 13 pædagogisk forklaret på 14 minutter, hør det her inden du vågner op til et fait accompli og til et chock over, hvor totalitært EU kan tænke. Da er det for sent.

Væsentligt og uvæsentligt

Snart bliver europæerne taget på sengen, da MSM stort set intet har rapporteret om artikel 11, da den gavner deres forretningsmodel og skader f.eks. Snaphanen og Uriaspostens. Jeg har forsøgt i et år, men det har næsten intet betydet. Mange af parlamentarikerne forstår slet ikke indholdet af artikel 11, og de kan næppe skelne væsentligt fra uvæsentligt i den syndflod af information, hvor de befinder sig. Internetfilter, länkskatt och copyrightdirektiv – allt du behöver veta om de nya internetlagarna.