Tavle

FN-bygningen i New York rager mot himmelen. Organisasjonen den huser er da også en slags offisiell religion i Norge. Foto: Dmckelvey4 / Wikimedia Commons (utsnitt).

Nyheten om at Østerrike trekker seg fra FNs migrasjonsavtale har i løpet av dagen blitt kunngjort i noen av de viktigste mediene i USA (Washington Post), Canada (CBC), Storbritannia (Daily Mail), Frankrike (Le Figaro), Tyskland (Deutschlandfunk), Italia (Corriere della Sera) og Spania (El Mundo). Reuters har en egen melding om saken. Også i våre naboland Sverige (Dagens Nyheter) og Finland (YLE) er nyheten registrert i store riksdekkende medier. Eller for den del i Nederland (NRC). Eller Belgia (Het Laatste Nieuws).

Men ikke i Norge.

De store norske mediene er ikke så innesnødde at ingen har fått med seg saken, og det er bemerkelsesverdig at ingen finner den verdig å nevnes. Det handler om et kollektivt, bevisst valg, som utvilsomt er politisk motivert.

Man ønsker ganske enkelt ikke at saken skal kunne gi Frp sjansen til oppmerksomhet eller større oppslutning. Den gamle mediebransjens eneste unntak ser ut til å ha vært Nettavisen for ni dager siden.

Det gryende opprøret mot FNs konsensus på migrasjonsfeltet, som nå altså omfatter USA, Australia, Ungarn og Østerrike, anses formodentlig som skadelig for et norsk publikum.

FN er den eneste gud, og migrasjonen er dens sendebud. Avvik fra denne troen kan ikke tåles. Det handler om en sekt, og Norge har simpelthen den mest sekteriske mediebransjen i Europa.

Velbekomme.

 

Støtt Document

Vi setter stor pris på om du kan gi et månedlig beløp. Dette gir oss en forutsigbar inntekt og gjør oss i stand til å publisere mer og bedre.

 

Forhåndsbestill Alexander Graus “Hypermoral” fra Document Forlag her!