Marie Skuland.

Mandag ble ei afghansk-norsk jente dømt til elleve års fengsel i Kristiansand tingrett for drap og drapsforsøk.

26. juli i fjor stakk den da 15 år gamle jenta Marie Skuland ihjel. En 23 år gammel kvinne ble kritisk såret av jentas knivhugg, men overlevde.

Norske medier har ikke villet fortelle historien om gjerningspersonen og hennes bakgrunn. Det gjorde derimot Documents Christian Skaug tidligere i år, og siden mediene fortsatt tier synes vi det er verd å gi denne artikkelen nye lesere.

En jente på 17 år blir sommeren 2017 knivdrept i Kristiansand, men norske medier underslår viktig bakgrunnsinformasjon om den drapssiktede jenta (15). Hennes far er dømt for mishandling av sin egen familie, men blir også siktet for drap og krigsforbrytelser i hjemlandet Afghanistan. Vi kan ikke sende folk tilbake dit; det er for farlig der, får vi høre. Vårt svar: Vi må slutte å gjøre Norge om til Afghanistan. Det er for farlig for oss. Hva med oss?

Les hele artikkelen:

Når mediene sminker sannheten: Historien bak drapet på Marie Skuland (17)

 

 

 

Støtt oss

Vi setter stor pris på om du kan gi et månedlig beløp. Dette gir oss en forutsigbar inntekt og gjør oss i stand til å publisere mer og bedre. 

Bestill Douglas Murrays bok «Europas underlige død» fra Document Forlag her!