Nytt

Frp-lederen skriver dette på sin Facebook-side:

«Nå er det vel på tide å roe ned. Sylvi har gitt en uforbeholden unnskyldning. Hun er en solid statsråd som jobber for et trygt og sikkert Norge. Hun har min fulle tillit og jeg håper vi snart kan konsentrere oss om å styre landet.»

Allerede tirsdag tok Jensen sin ministerkollega i forsvar og mente at Ap-leder Jonas Gahr Støre gikk langt over streken:

«Jeg forstår det er blitt en diskusjon om ord og bildebruk. Frp tåler en tøff debatt. Tidspunktet ble likevel galt. Når Jonas Gahr Støre sier at Sylvi «bevisst, kalkulert, nører oppunder akkurat det hatet som tok så mange liv 22. juli», er det langt over streken for en anstendig debatt. Derfor mener jeg det er på sin plass å ta Sylvi i forsvar!».

Jensen: «På sin plass å ta Sylvi i forsvar!»