Nytt

Fakkeltog hjelper som kjent mot alt. Søndag kveld ble det arrangert fakkeltog på tyve steder i Sverige i proteststøtte for #metoo. Tusen personer deltok bare i Stockholm.

Dette er vel en av de få anledningene hvor svenske kvinner kan gå rundt nogenlunde trygt etter mørkets frembrudd. Kanskje burde man utstyres med en fakkel fremfor #tafsaintearmbånd og voldtektsalarmer?

Hvor ble det av fakkeltogene i protest mot alle overfallsvoldtektene? Nei, de er ikke så viktige, for der er jo gjerningsmennene de berikende innvandrerne. Da er det mye bedre å ta bort fokuset fra de «sårbare» asylsøkerne som fullstendig ødelegger de svenske kvinnenes liv og bevegelsesfrihet og heller konsentrere seg om alt fra dårlig sjekking til ubehagelige opplevelser 20 år tilbake i tid hvor det er svenske menn som kan ilegges skyld og skamfølelse.

Det finnes tusenvis av svenske jenter som skulle ønsket at de bare hadde blitt «strøket på halsen» fremfor å bli grovt voldtatt. At det var #metoo som utløste disse fakkeltogene fremfor gruppevoldtektene i Malmö er å håne disse voldtektsofrene.

Kvinnene protesterer mot svenske menns upassende oppførsel og kvinnesyn, men ønsker samtidig å fylle landet med utenlandske menn som har vist seg å være hundre ganger verre.

Er de helt sprø?

Expressen  SVD  DN

Kjøp Kent Andersens bok her!