Nytt

I helgen har det vært fakkeltog for å vise avsky mot alle voldtektene i Oslo.  Politiet satte inn 20 ekstra politifolk for gjøre hovedstaden tryggere.                                                                                                                                                                                         Fakkeltog og ekstra politi i gatene ser ikke ut til å gjøre byen tryggere for kvinner.

** To jenter på 16 år skal ha blitt gruppevoldtatt av fem menn i alderen 16-20 år. Alle involverte er fra Pakistan og Afghanistan. Alle mennene er pågrepet.

** En kvinne i 20-årene har anmeldt en voldtekt i en leilighet på Sandaker natt til lørdag. En mann i 20-årene er pågrepet.

** En kvinne i 20-årene har anmeldt to menn for voldtekt på et naschpiel på Bislett natt til søndag. En norsk og en svensk statsborger av ikke-vestlig opprinnelse er pågrepet.

** En kvinne i 20-årene ble forsøkt tvunget til oralsex i en piratdrosje på Nedre Grünerløkka natt til søndag. Gjerningsmannen er ikke pågrepet, men han skal være mørkhudet mann 40-årene, som kjørte en eldre Mercedes.

** En 18 år gammel kvinne har anmeldt en overfallsvoldtekt i Vterlandsparken ved Grønland natt til søndag. Kvinnen sier hun ble voldtatt av to menn med skandinavisk utseende. Begge snakket Oslo-dialekt.

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10023224