Sakset/Fra hofta

– Hvordan kunne skiftende danske regeringer og folketingsflertal hade deres egen befolkning så meget, at de ville udlevere den til den frygteligste fjende, der har satt foden på dansk grund.

Dette spørsmål lar Lars Hedegaard en dansk historiker stille seg selv i sin nye bok «Fragmenter av Danmarks historie 2020 – 2031».

Det er kanskje ikke så mange i Norge som vet hvem Lars Hedegaard er, men i Danmark er han meget godt kjent som bl.a. forfatter, kommentator i Berlingske, og som tidligere forlagsdirektør og formann for det danske Trykkefrihedsselskab. Samt for med et nødskrik å ha unnsluppet en regulær henrettelse begått av en islamist. Og for i ettertid å ha blitt bøtelagt for å ha krenket sin egen attentatmanns ære ved å røpe hans navn.

Boken er en tenkt fremtidsskildring basert på den situasjon ikke bare Danmark men også Norge og særlig Sverige befinner seg i dersom du trekker linjene fremover i tid. På den måten kan boken beskrives som science fiction evt. en dystopi dvs. en skildring av et fremtidig skrekksamfunn.

Temaet er selvsagt hvorledes det fremtidige Danmark gradvis endres ved islams utbredelse, lagt til rette av den del av den danske befolkning som frivillig eller under tvang gir etter for muslimers krav på særbehandling. Resultatet blir gjennom såkalt salamitaktikk dvs. litt etter litt at det danske samfunn endres til et terrorvelde ikke ulikt de muslimske land der sharia praktiseres i all sin avskyelighet.

Hva er det så Lars Hedegaard vil med denne boken? Boken er åpenbart ment som en vekker og en advarsel om hva som kan være i vente dersom tilpasningen til det flerkulturelle samfunn fortsetter ufortrødent videre.

Det eneste ankepunkt jeg har mot boken er at de som virkelig bør lese den nok ikke kommer til å gjøre det. Det er så mye mer bekvemt ikke å befatte seg med det som er ubehagelig og heller sole seg i sin egen godhet. Alle vi andre får gjøre det vi kan slik at ikke Lars Hedegaards fremtidssamfunn blir til virkelighet.

Boken kan bestilles gjennom documentforlag.no (NB! Lageret i Oslo er midlertidig tomt, det ventes ny sending fra sentralen i Danmark)

 

Les også

-
-
-
-
-
-