I flere land i Europa dukker det opp pikante historier om kvinner som ønsker å øse av sin godhet. Ja, det er ingen ende på hvor nær de ønsker å komme de stakkars asylsøkerne som søker trøst i deres favn.

24 år gamle Hasan forteller om hvordan han ble sjekket opp av en middelaldrende kvinne i Østerrike. Etter kort tid flytter han hjem til Linda som betaler alt for ham. Det er bedre å bo hos Linda enn sammen med syv andre asylsøkere. Dyr vin, klær, mobiltelefon og en livsstil som frister Hasan. Men det har sin pris. Linda vil gjerne ha noe igjen for all godheten sin. Og det vil hun helst ha fire ganger om dagen, forteller Hasan.

Det er to måneder siden han sist så et annet menneske enn Linda. Linda vil helst ha ham for seg selv. Hasan har ingen illusjoner, han forstår at Linda ikke vil at noen skal vite om ham og at det ikke er noen kjærlighet involvert. Linda vil bare ha sex.

„Seit zwei Monaten habe ich keine andere Person neben Linda getroffen. Sie will, dass ich nur ihr allein ständig zur Verfügung stehe“, sagt Hasan. Dass sie ihn liebt, glaubt Hasan nicht. „Sie möchte nicht, dass ihr Umfeld von mir erfährt, sie will nur Sex von mir, sonst nichts“, ist er sich sicher

Svenske kvinner med hver sin afghaner.

Hasan står naturligvis fritt til å forlate Linda. Men det gjør han ikke. Manfred Buchner fra Men’s Health Center (MEN) vet hvorfor Hasan blir der han er: «Det er en stor avhengighet. Ikke bare mentalt, men også materielt. Mange av disse mennene vil risikere å bli hjemløse hvis de går», sier han.

Dasbiber   informationliberation

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂