Bill Gates har i et intervju med Welt am Sonntag  advart mot at Tysklands åpne dør for migranter vil overvelde Europa og oppfordrer Europas ledere til å «gjøre det vanskeligere for afrikanere å nå Europa via dagens transittruter».

Den europeiske generøsiteten er et problem:

-På den ene side vil dere demonstrere hvor generøse dere er og ta inn flyktninger, sier Gates. Men jo mer generøs dere er jo raskere sprer nyheten seg og jo flere vil bli motivert til å emigrere fra Afrika.

Tyskland kan umulig ta imot det store antallet av mennesker som ønsker å komme til Europa, la han til.

Flere enn 1 million migranter ankom Tyskland i løpet av bare ett år.

Daily Mail

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂