Nytt

Det oppsto fullstendig panikk under den tradisjonsrike religiøse festivalen ‘Cautivo’ i Malaga i Spania etter falske rykter om at en jihadist angrep prosesjonen og mengden med lastebil.  Folk skrek og løp i alle retninger. Det var bare flaks at ingen ble regelrett tråkket ned i de trange sidegatene.

Politiet opplyste at det var et slagsmål som hadde skapt forvirringen under påskeparaden. To personer ble sett liggende på bakken og folk rundt trodde at en terrorist hadde slått til. Dette var nok til å skape hysteriske tilstander. To personer ble skadd som følge av kaoset.

Folk er blitt skvetne i Europa – ikke uten grunn.

Redde seg den som kan!

 

Penitents carry a weighted structure with a statue of the Christ as they take part in the procession of the Cautivo brotherhood during Holy Week in Malaga, southern Spain, April 10, 2017. REUTERS/Jon Nazca

 

A woman wearing a traditional mantilla dress and penitents take part in the procession of the Gitanos brotherhood during Holy Week in Malaga, southern Spain, April 10, 2017. REUTERS/Jon Nazca

Daily Mail