Sveriges Television publiserer en nettartikkel som illustrerer galskapen over Kjølen:

Kostym är en symbol för förtryck

… den är en symbol för mycket ont och bär ansvaret att påminna många människor om ondska …

Jag tänker inte berätta för er var jag hämtat all information från då jag inte tycker att vi prioriterar källkritik i världen något mer.

Parodi eller alvor? Ikke godt å skille i dagens Sverige. I et sunt Skandinavia kunne den vært skrevet som et humoristisk innslag, eller man kunne mistenke den for å være plantet.

Artikkelen er imidlertid skrevet av den hijabkledte Radia al-Masri, og poserer som ironi, men er et uttrykk for den evige «litt mer islam»-holdningen. Når hijab og ørkenklær får gjennomslag overalt i Norden, er tiden moden for å underminere nordboernes bekledning. Angrep i toleransens navn, strategien som alltid funker i sosialdemokratiene.

I Iran blir slips identifisert som vestlig imperialisme; og etter revolusjonen i 1979 ble slips forbudt. Vil prestestyret i Sverige en dag forby hele dressen?

Flere godbiter fra SVT:

Sverige är strukturellt rasistiskt (filmklipp her)

Professorn i kulturgeografi Irene förklarar med hänvisning till sin forskning att Sverige präglas av en rasistisk ideologi. Filosofen Torbjörn Tännskjö och den liberala opinionsbildaren Amanda Sokolnicki argumenterar för andra sätt att se på rasismens utbredning.

KGB-avhopperen Yuri Bezmenov forklarer i filmklipp her hvordan Sovjetunionen benyttet subversjon i kampen mot Vesten. Med begrensede ressurser gjaldt det å identifisere og stimulere eksisterende tendenser til oppløsning, splid og forvirring. Gi ateistene vann på mølla ved å angripe kirkens stabiliserende rolle, forringe kvaliteten i skoleverket ved å støtte grupper som ville ha «fri klasseromsundervisning» og nedprioritere naturfag og historie med mer fokus på miljøvern, østens religioner osv.

KGBs nyttige idioter klarte jobben uten hjelp fra Moskva, og forvirringen og selvundergravingen pågår idag med uforminsket styrke. Nå har selvsagt islamistene tatt kommunistenes plass. Samfunnets nyttige idioter er fortsatt ikke klar over hva de er med på. 68’erne vil ikke huske, og avkommene deres kan ikke.

Et samfunn som deltar i sin egen undergravning vil ikke overleve lenge.