Svensk politi gråter. Her er det Ulf Boström fra Göteborgpolisen som brister i gråt i et intervju med svensk fjernsyn. Foranledningen er hans erfaringer med ofrene for klansnettverkene i Vest-Sverige. Skjermdump: SVT

Stefan Löfven går av som statsminister, men vil gjerne fortsette. Slik vil de svenske tilstandene fortsette å rive landet i stykker, uansett om det er Vänsterpartiet eller svensk politi som gråter.

Drap, bomber, branner, mishandling, voldtekter og utpresning har fulgt i kjølvannet av den massive innvandringen til Sverige. De store svenske mediene har i stor grad sluttet med å gi slike hendelser store oppslag. Det blir for negativt. Oppslag om svenske fotballbragder, korona og «regjeringskrisen» selger bedre. Kanskje er dette også grunnen til at Stefan Löfven ikke skrev ut nyvalg når han hadde sjansen denne mandagen. Frontene i den svenske Riksdagen er slik at mye taler for at han får stablet på bena en ny koalisjon som kan regjere frem til neste års ordinære nyvalg.

Søndag publiserte Sveriges Television et innslag med politimannen Ulf Boström fra Göteborgpolisen. Han er «integrationspolis» og har jobbet 16 år i politiet. Da han skulle forklare seg om et nytt drap, et nytt offer i klanskrigene som herjer hele Sverige, ikke bare vestkysten, kom tårene. Se den korte videoen i SVTs artikkel:

Han har länge kämpat för att få andra att förstå att den organiserade brottsligheten är så mycket mer än de uppmärksammade skjutningarna. Ulf Boström är engagerad i det lokala partiet Demokraterna och uppmärksammades bland annat när han 2019 anmälde 300 IS-svenskar för medhjälp till mord.

Vänsterpartiet gråter

Mandag 22. juni valgte Vänsterpartiet å stemme for mistillitsforslaget mot Stefan Löfvens regjering, sammen med Kristdemokraterna, Moderaterna og Sverigedemokraterna. Mistilliten var et uttrykk for at partiet ikke ville gå med på å oppheve reguleringen av leieboligmarkedet. Vänsterpartiets leder, Nooshi Dadgostar, født i Norrköping av iranske flyktninger og oppvokst på Hisingen i Göteborg, sa blant annet følgende i debatten:

– Statsministern har i två och ett halvt år känt till det parlamentariska läget. Vi vänsterpartister kommer inte att bidra till att montera ned det svenska välfärdssamhället. Men det vi gör i dag gör vi inte med lätt hand.

Vänsterpartiet saknar förtroende för Stefan Löfven som statsminister och röstar för Sverigedemokraternas misstroendeförklaring. (Document)

Merk dere ordene «vi vänsterpartister kommer inte att bidra till att montera ned det svenska välfärdssamhället».

Dagen etter var det migrasjonsdebatt i den svenske Riksdagen. Debatten burde ha blitt referert også i norske medier, men så lenge flertallet av svenske folkevalgte står fast på å fortsette migrasjonspolitikken som har gitt det svenske folket og nabolandene «svenske tilstander», ble det så som så med dekningen.

Takket være Riks, fjernsynskanalen Sverigedemokraterna lanserte i 2020, og som allerede har nær 50.000 abonnenter, kan vi her vise Vänsterpartiets krokodilletårer:

Merk dere så Ulf Boströms ord til lokalsendingen i den svenske statskringkasteren:

Han möter många av de människor som lever under konstant dödshot, de som betalar till gäng och släktbaserade kriminella nätverk, och de som vägrat. Han menar att polisen inte kan skydda de som anmäler, inte ens om de får skyddat boende.

– Det är bara temporärt och få som blir skyddade på det sättet får ett fullvärdigt liv. Eftersom vi under så lång tid låtit den här verksamheten bre ut sig i hela Sverige så har de gäng i alla de större städerna. De har ögon och öron överallt.

Den svenske artisten utga i 2016 sangen «Känn ingen sorg för mig Göteborg». Den ble raskt svært populær, faktisk så populær at selveste Coldplay plukket opp sangen da de opptrådte på Nya Ullevi i juni året etter. Teksten har ikke mistet sin aktualitet. Ikke bare er Stan fortsatt full av tanter och tragik. Hele Sverige er det:

Ge mig arsenik
För stan är full av tanter och tragik
Pulver hjälpte mig verkligen
Skriv det här i tidningen för jag var nere men uppe på fem
Lillebror, bli inte som jag när du blir stor
Du stod i dörren och sa, är det här allt det blir så dör jag
Lillebror, bli aldrig som jag
Känn ingen sorg för mig, Göteborg
Och Singoalla tror att om himlen finns är jag förlorad
Men känn ingen sorg för mig, Göteborg
På diskotek
Men jag tar allting på lek även en hemlighet
Ta mig till kärlek, ta mig till dans
Ge mig nå’t som tar mig någonstans
För jag vill veta om kärlek finns
Känn ingen sorg för mig, Göteborg
Och Singoalla tror att om himlen finns är jag förlorad
Men känn ingen sorg för mig, Göteborg
Känn ingen sorg för mig, Göteborg
Det var en kväll på ett diskotek
Jag följde varje hennes danssteg
Och vi kanske ses det finns en chans
På nå’n spårvagn någonstans
Känn ingen sorg för mig Göteborg
Jag vet att alla tror att om himlen finns är jag förlorad
Men känn ingen sorg för mig Göteborg. (Musicmatch)

Les også fem artikler som kan gi deg litt perspektiv, alle fra Document:

Forhåndsbestill boken «Et vaklende Europa»!

Sannheten er farlig for mange. Andre vokser av å få vite sannheten. Støtt Document ved å bli abonnent!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.