Det ble for mange. Selv for Angela Merkel. Særlig nå som det går mot valg også i Tyskland og Merkel planlegger gjenvalg. Nå lanserer Merkel retur av 100.000 asylsøkere. Det vil ta lang tid å få dem ut. Og det er sannsynligvis ikke nok til å rette opp Merkels omdømme i sitt eget land. Uansett hvor stor fanklubb hun har blant EUs elite.

Men vi får håpe at det antallet inkluderer de som har utsatt koner og og barn for familievold på mottakene.  Det er ikke alle menn som håndterer sine koners tilgang på litt vestlig frihet på en god måte.

Også alle overgriperne som voldtar og klår på tyske damer samt alle de kriminelle burde også få tildelt et flysete hjem.

60.000 av asylsøkerne forventes å forlate Tyskland frivillig. Resten skal tvangsreturnes.

tyskland

Ikke alle er like fornøyde over å måtte gi opp asyldrømmen i Tyskland. Jepp – fuck off to you too.

Holder dette for å stagge velgerne? Kommentarfeltet sier at 100.000 returer ikke er nok.

Daily Mail  Welt.de