I Storbritannia har Azad Chaiwala lansert to websider for menn som vil ha flere koner. Den ene websiden har allerede fått 35.000 registrerte brukere. Chaiwala har satt opp en egen webside for muslimer: Secondwife.com og en annen kalt Polygamy.com for alle andre religioner (han vil vel ikke diskriminere – alle har da rett til mer enn bare én kone?). Chaiwala er en godhjertet person – han vil ikke at kvinner skal være ensomme, må vite. Kanskje de (grøss og gru) anskaffer seg en katt eller førti? Best å trå reddende til og tilby dem å bli kone nummer to før det lukter kattepiss overalt.

Azad Chaiwala, 33, is the brains behind SecondWife.com and Polygamy.com, with the former aimed at Muslim men and the latter catering for those of all faiths.

Bigamy is illegal in Britain and carries a jail sentence of up to seven years, but Mr Chaiwala insists that his service is promoting fidelity and stopping women from being lonely.

Chaiwala vil at kontaktsiden hans skal være ren og pen. Bildene må sjekkes nøye og kløft er ikke tillatt.

‘Users police each other and every picture is vetted for decency. We do not allow cleavage.’

burka1

Decent enough for you, Mr Chaiwala?

At bigami er forbudt i Storbrittania er ikke så nøye. For det er jo ingen som vet at du er gift og dessuten er Chaiwala overbevist om at flerkoneri vil bli lovlig etterhvert. Vi trenger nok bare å venne oss til tanken.

En av de registrerte brukerne hans er en forretningsmann fra Midt-England. Han ønsker seg to nye koner, men innrømmer at eksisterende kone nr. 1 er ukomfortabel med idéen. Ikke at det spiller noen rolle. En mann må jo få bestemme selv hvor mange koner han vil ha uten at nr. 1 skal blande seg opp i ting hun ikke har noe med!

‘There is not a woman on earth who would be totally comfortable with it,’ sa han. ‘Even the Prophet Muhammad’s wives showed signs of jealousy. I’m quite picky.

Second wife

En glad og vellykket kjernefamilie slik Chaiwala og mange av hans frender ønsker det.

Abid Raja har nylig sagt at flerkoneri er moderne sexslaveri, men Chaiwala vil nok ikke være enig i det. Han synes det er flott for alle parter.

Daily Mail

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂