Det ser ut til å råde enighet om at vi ikke skal føle frykt på grunn av terror i Europa. Livet skal gå sin vante gang. Europa er fredeligere enn på mange år. Frykt for dagens situasjon og en svært sannsynlig negativ samfunnsutvikling må vi ikke føle.

Hvorfor i allverden iverksetter politiet i Oslo de tiltakene som nevnes i teksten under?

– Det er også innført midlertidig bevæpning av alle politipatruljer i Oslo politidistrikt. Dette på grunn av den uavklarte situasjonen i Belgia, både når det gjelder omfang og hvem som står bak. Beslutningen begrunnes også i Oslos særlige rolle som hovedstad med mange symbolmål og flere store trafikale knutepunkter, sier fungerende politimester Roger Andresen i en pressemelding.

Det er bare å sette seg ned på stampuben og nyte pilsen i ro og mak. Ingen grunn til å føle uro.

Akers Avis Groruddalen

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂