Den danske poeten Yahya Hassan kjørte tirsdag av veien. Da politiet kom til stedet fant de en narkopåvirket fører. Hassan er medlem og folketingskandidat for Nationalpartiet, stiftet av en gruppe innvandrere. De synes det fikk være nok nå og ekskluderte Hassan.

Yahya Hassan Denmark poems row

Han kalte seg i en facebookoppdatering for eks-politiker og sier han i fremtiden bare vil skrive poesi og dødsannonser.

– Vi har haft en drøftelse i bestyrelsen på baggrund af den seneste tids tumult. Han er tilsyneladende en mand, der har gang i meget i sit liv. Efter en række episoder er vi kommet frem til, at hans opførsel ikke er forenelig med vores parti, siger formand Kashif Ahmad til Ritzau.

http://jyllands-posten.dk/politik/ECE8433013/nationalpartiet-har-ekskluderet-yahya-hassan-efter-anholdelse/