Nytt

Den tidligere lederen av Equality and Human Rights Commission, Trevor Phillips, sier at de muslimske lokalsamfunnene i Storbritannia skiller seg ut fra de andre samfunnene. Vi må akseptere at muslimene ikke vil integrere seg på samme måte som andre, sier han. Phillips mener at det er respektløst å forvente at de muslimske lokalsamfunnene vil forandre seg. Vi må akseptere at de ser verden på en annen måte, legger han til.

‘Continuously pretending that a group is somehow eventually going to become like the rest of us is perhaps the deepest form of disrespect.

‘Because what you are essentially saying is the fact that they behave in a different way, some of which we may not like, is because they haven’t yet seen the light. It may be that they see the world differently to the rest of us.’

Phillips observerer de nye tidene rundt seg, men har dessverre ingen løsning på et integreringsproblem som de fleste europeiske land kjenner på kroppen.

Trevor Phillips

Trevor Phillips – ikke ukjent med å kaste brannfakler.

Ifjor satte Trevor Phillips opp en liste over fakta som man ikke lenger kan si høyt. Han mente at den politiske korrektheten hadde gått over stokk og stein. Trevor Phillips ble anklaget for å være «tåpelig» av etablerte Labour-politikere da han advarte mot det flerkulturelle samfunnet. Det flerkulturelle samfunnet er vakkert, men bare i teorien, sa Trevor Phillips.

0528Phillips.jpg

 

The Times   Daily Mail