Ole Jørgen Anfindsen har skrevet bok om sin åndelige reise, som tok en avgjørende dreining under en samtale med Basim Ghozlan i 2005: «Og så, ut av det store intet – uten at Basim sa noe oppsiktsvekkende eller spesielt – kom ett av disse øyeblikkene som er av en slik karakter at man bare vet med seg selv at livet aldri kommer til å være det samme etterpå. Det var som jeg ble truffet av et aldri så lite lyn. Jeg ble både skamfull og begeistret på samme tid, for plutselig slo det meg at muslimen som satt rett foran meg var fylt av det Bibelen sier skal prege «de som hører Kristus til», nemlig en personlighetsforvandling bevirket av Den Hellige Ånd»

Bli abonnent eller logg inn – hvis du allerede er abonnent – for å lese denne artikkelen. Pluss-artikler blir frigitt 24 timer etter publisering. Arkiverte artikler er forbeholdt abonnenter.