Tavle

Trønder-avisa skriver om MDGs førstekandidat i Steinkjer, Johannes Moen som lover å plukke søppel langs alle de kommunale vegene i kommunen om MDG får inn tre representanter i Steinkjer.

– Får vi inn tre representanter i kommunestyret, lover jeg å personlig rydde søppel langs alle de kommunale vegene i kommunen i løpet av kommende valgperiode. Det er 30 mil, og antageligvis rundt 300 sekker med søppel. Ønsker velgerne gratis søppelrydding, vet de derfor hvem de skal stemme på, skriver Moen i en e-post til Trønder-Avisa.

Dette utspillet kan kanskje inspirere MDGs leder, Rasmus Hansson? Hansson er ofte å se syklende, men når han er utenfor kameralinsenes rekkevidde, kjører han dieselbil med kona. Kan Hansson ta en Moen? Vil Hansson love å droppe dieselbilen og isteden sykle hjem om MDG gjør et godt valg i Oslo?