Den tidligere svenske statsministeren, Fredric Reinfeldt, ønsker å bygge ned det som måtte finnes av öppna landskap for å ta i mot flyktninger fra hele verden. Den svenske artisten Ulf Lundell ønsker å forby spilling av sin signaturlåt «Öppna landskap» hvis Sverigedemokraterna får mer enn 20 prosent i nyvalget i mars. Får Sverigedemokraterna mer enn 20 prosent støtte finnes ingen öppna landskap, mener Lundell.

Men om det omstridte partiet Sverigedemokraterna (SD) får mer enn 20 prosent oppslutning i nyvalget i Sverige til våren, truer Lundell med å gjøre det forbudt å spille sangen. Det melder svenske Aftonbladet.

– Da finnes det ingen åpne landskaper lenger, skriver artisten på bloggen sin.

Ulf Lundell skrev og komponerte en vakker sang om noe han ønsker at skal avvikles?

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/sverige/truer-med-aa-forby-all-avspilling-av-sangen-oppna-landskap-i-sverige/a/23359429/

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂